Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Galatasaray’ı çözmeye 10 dakika yetti

Galatasaray gibi Avrupa'da başarılı olan bir takım, birkaç yıldır kendi sahasında oynadığı maça bile favori çıkmıyor. Gerçekten bu durum çok düşündürücü. Rakipler bile aslında Galatasaray'ın kendisine gösterdiği saygıdan çok daha fazlasını gösteriyor. Ve ilginçtir iki yıldır ilk yarılarda Türk Telekom Arena'da 8 dakikada teslim oluyor sarı-kırmızılı takım. İlk golü yedikten sonra 8-10 dakika içinde çözülüyorlar.
Atletico Madrid Teknik Direktörü, '55 bin kişinin önünde favori olunmaz' diyor ve dün çok ciddi ve sıkı başlıyor karşılaşmaya. 2-0 skoru yakalıyor, ikinci yarı da skora göre oyun oynuyor.
Yine maçtan bir gün önce Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu basın toplantısında, "Biz kendi oyunumuzu oynayacağız" diyor. Ancak maça başladığı 11 ve bazı oyuncuların mevkilerinin değişmesi, akşam kararını değiştirdiğini gösteriyor ve akşam değiştirdiği kararında 2-0'dan sonra doğruyu buluyor.
Hakan Balta çok uzun yıllar arkasında sadece kaleci ile veya korner bayrağıyla oynadı. Stoperken arkasında sadece kaleci,
sol bekken kaleci ve korner direği vardı. Dün gece ise hemen hemen hiç oynamadığı ön liberoda başladı. Zaten taraftar tarafından güveni eksiltilmiş Emre de güvensiz başlayınca, ciddiye alan, sıkı takım olan Atletico Madrid 25 dakikada puanı aldı.
İkinci yarıda oyuncuların yerlerine dönmesi ofansif yönde ve oyun anlamında biraz daha Galatasaray'a avantaj getirdi ama bunun biraz da skorla ilgisi vardı. Sonuçta her puanın önemli olduğu bu ligde kötü bir başlangıç yaptı Galatasaray. Bu üzücü bir durum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA