Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Saygınlığı kalmamış

Ne kadar yetenekli olursanız olun, disiplin ve organizasyon yoksa sonu hüsran olur...

İddia ediyorum, futbolun matematiğini, taktiğini en iyi ben biliyorum diyen kişi dahi Galatasaray'ın son bölümde ne oynadığını anlamamıştır.
"3'lü oynayacağız" diyor Josue girerken, ortada herhangi bir üçlü yok. Bazen De Jong tek kalıyor, stoper gibi oynamasını istediği Linnes içeri pek girmedi.
Aslında maç öncesi pek çalışılmadığı şuradan belli...
Korner kullanıyorlar, bir Bruma kullanıyor, bir Rodrigues kullanıyor, bir Sabri atıyor.
Neredeyse topa yakın olan korner atıyor.
Frikik oluyor, normalde kim vurur topa iyi? Podolski...
Kalkmış, Tolga Ciğerci vuruyor.
Podolski mermi gibi vurur, ıslak saha...
O kadar disiplinsizlik, organizasyonsuzluk var ki.
Başıboşluk olduğu zaman ne kadar yetenekli olursanız olun.
Sabri, Hakan, Semih, Linnes...
Yetenekli bir savunma hattı değil. Sol bekin solak değil bir kere. İki bekin kafaya çıkamıyor.
Savunma hattında çok iyi kafaya çıkan bir oyuncu bile yok. Bir taraftar maçın hemen ardından Asbaşkan Cengiz Özyalçın'ı protesto ederken "Beden eğitimi hocasını takımın başına getirdiniz" dedi. Bir öğretmenin de saygınlığı olması gerekir. Bruma her yerde oynar, forvet arkasında oynamaz. Sneijder sadece istatistik yapmıyor, sahada antrenörlük yapıyor aslında. Oyuncular başlarında kimse yokmuş gibi oynadı bu maçta, özet bu... İyi giderken yazdıklarım da bunlardı aslında, pek de fark yok.
Sergen hocayla birlikte devre arası transferini en iyi değerlendiren takım olduğunu gördük Kayserispor'un.
Başakşehir'den 5 yemelerine rağmen sakin kaldılar, tabanca gibi takım yaptılar.
İlk yarıda 6 kilometre koşu mesafesini geçen 3 oyuncusu vardı. İçeride Fenerbahçe'yi 4-1 yeniyorsun, kupada Gençlerbirliği'ni eleyip Galatasaray'a karşı da TT Arena'da kazanıyorsun. 70 dakika çok iyi oynadılar. İlk 20 dakikayı ayırıyorum çünkü Kayseri daha önce koparabilirdi. Son olarak şunu sorayım, haftanın en karlısı kim? Fenerbahçe diyenler olacaktır ama bence Beşiktaş... Haftaya kaybederek giren Beşiktaş'ı yakalama ümidi olan tüm takımlar puan kaybetti. İlk 9'dan yalnızca Trabzonspor kazandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA