Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Ucuz bir kart!

Beşiktaş seyircisiyle buluştuğu ilk maçında Trabzonspor karşısında ilk yarı adeta derbi tutulması yaşadı. Ne hazırlık maçlarındaki sempatik yüzü, ne de Mersin İdmanyurdu maçındaki neşeli, coşkulu yüzü vardı.. Özellikle ilk 45 dakikada oyuncular üzerinde abartılı bir gerginlik, bu halin tetiklediği de dağınıklık ve top üzerinde kontrolsüzlük vardı.. Teknik kapasitesi çok yüksek oyunculardan kurulu bu orta saha şaşılacak derecede üretkenlik gösteremedi.
Bunda hiç kuşkusuz Mbia, Özer ve Okay'la orta sahayı iyi kapatan ve oyunu doğru şekilde daraltan Trabzonspor'un da önemli payı var. Kontrol ve güç egosu kabarmış Ali Palabıyık'ın sürekli oyunu kesen bakış açısını da unutmamak gerek.
İlk yarıda 18'de Olcay güzel şutu, Onur'un aynı güzellikte çıkardığı pozisyon dışında her iki takımın görüntüsü büyüklüklerine yakışmadı. İkinci yarı 49'da Q17'nin ortasında Gökhan'ın kaçırdığı gol kırılma anıydı..İkinci yarı oyunun çehresi değişti. Erkan Zengin'in ilk vuruşuyla ilk denemesini yapan Trabzonspor 53'de Yusuf Erdoğan'ın golüyle beklediği fırsatı yakaladı.
Trabzonspor'un planını fantastik vuruşu ve golüyle Quaresma bozdu. Portekizli yıldızın havasını ve oluşturduğu coşkuyu 60'da hakem Ali Palabıyık bozdu.
Düdük gösterme şovu yapan yapan Palabıyık Q17'nin bir anlık boşluğunu kırmızı karta dönüştürdü. Adeta devşirdi. Bu karar Trabzonspor'un galibiyetini gölgelemez.
Ancak yıldızları getirelim, oynatalım, kaliteyi artıralım denilen Süper Ligi gölgeler. Aklım ve vicdanım bu kart ucuzdu diyor. Palabıyık hala geçen sezonki F.Bahçe'ye gösterdiği kartların etkisinde olabilir. Bence bundan sonraki maçlarda yıldız oyuncuların Palabıyık'tan kırmızılar görmesi muhtemel...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA