Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Quaresma bitirdi

Şampiyonlar Ligi'nde Porto'ya attığı golü UEFA oylamasında yüzde 37 ile 'Haftanın Golü' seçilen Cenk Tosun, Konyaspor karşısında da bu başarıyı taçlandırmak ister gibiydi. Caner'in adrese teslim ortasında Cenk'in erken şık kafa golü Konya maçının beklenenden daha kolay olacağı hissini uyandırdı.
Ancak siyah-beyazlı takım, 1-0'dan sonra rakibin gol için gücünün olmadığını görünce tempoyu çok düşürdü. Bu bir hataydı. Çünkü Medel'in ilk kez 11'de, üstelik stoper başladığı maçta Şilili, havadan değil ama yerden yaptığı yerinde müdahalelerle taraftardan geçer not aldı.
Beşiktaş ortada Atiba ve Tolgay ikilisi ile üst düzey bir dinamizm üretecek güce sahipti.
Tolgay'ın genel olarak takım seviyesinin üstüne çıktığının altını çizerek hakkını verelim. Özellikle ikinci yarıda sergilediği oyun, "Oğuzhan'ı bile keser" söylemini dillendirecek seviyedeydi. Bizce Quaresma ile birlikte sahanın en iyisiydi.
Ricardo Quaresma iki kanatta toplu ve topsuz yaptığı koşularla, geliştirdiği ataklarla müthiş bir gece yaşadı. 66. dakikada attığı gol hem takımını rahatlattı hem de güzel oyununu taçlandırdı. Süper Lig'de cumartesi günü oynayacağı zorlu Fenerbahçe derbisi öncesi Caner'in her geçen gün yükselen ve sahadaki iyiler arasında olan performansı, Beşiktaş'ın çok önemli silahı olacağını gösteriyor. Bu arada Negredo'nun arzusu ve pozitif duruşu, kafası dağınık gözüken Lens'ten çok farklı duruyordu.

"Quaresma yaptığı koşularla, geliştirdiği ataklarla müthiş bir gece yaşadı."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA