Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

İtirazım var!

Teknik adam tercihlerine saygımız sonsuz...
Ama; sahaya çıkan 11'e itirazımız var... Orta alandaki ikiliden biri Bero olmamalı.
Önde ise Burak Yılmaz hiçbir zaman kenarda etkili olamaz. İlginç bir ilk yarı izledik.
Trabzonspor adına, duran toptan yenilen iki gol de amatörce. Birinci gol; Burak'ın bıraktığı toptan geldi. İkinci gol ise savunmanın adam paylaşımı yetersizliğinden kaynaklandı. Castillo'dan başka vasatı aşan oyuncu yoktu. Castillo'nun bireysel becerisi üst düzeyde. Her zaman Trabzonspor kadrosunda olması gereken bir isim olduğunu dile getirdik. Dün de ilk yarı atılan ilk golde büyük pay sahibiydi. Yapılan atak girişimleri sağ kenardan geldi. Sol kenar ise etkisiz ve verimsiz. Çünkü Mas ve Burak aralarında uyum olmayan iki isim.
İlk yarı N'Doye'un mükemmel pası sonunda Burak'la kazanılan golle soyunma odasına gidip, ikinci yarıya daha farklı çıkma şansını yakaladılar.
İkinci yarı Bero'nun yerine Sosa ile başlanıldı.
Sosa dün kendi beklentilerinin çok altında bir oyun ortaya koydu.
Attığı pasların çoğu rakibe gitti, kritik yerlerde top kayıpları yaptı ve yaptığı top kayıplarından sonra Osmanlı'nın, Trabzonspor'u eksik yakaladığı süreler oluştu. Yenilen üçüncü gol, yapılan top kaybı sonrası oluştu.
Daha fazla coşkulu, arzulu olması beklenen Trabzonspor'da böyle bir görüntü oluşmadı. Önde yapılan pas-şut tercih yanlışları gerçekten fazlaydı.
Yusuf Yazıcı'nın attığı golde, Osmanlıspor'un savunma oyuncularının hatası büyük ve ardından Burak'la kazanılan penaltıdan sonra gelen dördüncü gol. Alınan üç puan şu anki ortamda Trabzonspor adına büyük kazançtır...
Yalnız takım bilinci ne yazık ki istenilen düzeyde değil. Sorumluluk alması gereken oyuncuların (özellikle Yusuf Yazıcı, Sosa gibi) performansları çok düşük.
Osmanlıspor gibi mücadele gücünden yoksun bir takım karşısında sahanızda kalenizde 3 gol görüyorsanız, sorunlarınız bir hayli fazladır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA