Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Hayal kırıklığı

Yeni Malatyaspor sezon başından beri oynadığı maçlarda topu rakibe bırakarak oynamaya çalışan bir takım. Takım savunması da üst düzeyde ve çabuk.
Çıkışlarda önde yetenekli oyuncuları ile sonuca gittikleri birçok maç var. İlk yarının 35. dakikasına kadar Trabzonspor rakip alanda topa daha fazla sahip oldu.
Pereira, Olcay ve bu ikiliye yaklaşan rakibin sol kenarından geliştirilen ataklarda Rodallega ile girilen net gol pozisyonu var. Artık günümüz futbolunda kenarlara indiğinizde topu gelişi güzel ortalamak yerine arkadaşınız ile buluşturmak zorundasınız. Pereira, ardından Sosa çizgiye indikleri birçok pozisyonda final pasını gerekli şekilde yapmadılar. 36. dakika ise maçın kırılma anı olarak öne çıktı. Onazi'nin yaptığı hata sonucunda Guilherme, Yeni Malatyaspor'u öne geçirdi. Ardından iki dakika sonra geliştirilen atakta Aleksic'in mükemmel vuruşu geldi. Ama Toure'nin yenilen ikinci golde büyük hatası var. İkinci yarı ise kelimenin tam anlamı ile büyük bir hayal kırıklığı. Serbest vuruşta Aleksic'in attığı golde baraj ve kaleci hatası vardı. Yine ilk yarıdaki gibi iki dakika sonra kornerden gelen topta savunmanın sezon başından beri yan toplardaki yetersizliği Boutaib'e gol şansını getirdi.
4-0'dan sonra Trabzonspor, mental direncini kaybetti. Bu maçın anlatılması gereken oyuncusu ise Malatyasporlu Guilherme oldu. Sezon başından beri yükselen formu her maçta yaptığı katkı ve bu maçta attığı 2 gol ve 2 asisti ile sahanın en iyisi olarak öne çıktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA