Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Belözoğlu ile en fazla 3 maç!

1- Trabzonspor'un savunma sorunları şampiyonluk yolunda problem yaratır mı?
Sezon başından bu yana çözülemeyen en önemli sorun savunmada çok pozisyon veriliyor olması. Ama Uğurcan gibi bir kaleciniz varsa rakibe birçok gol pozisyonu verdiğiniz maçlarda bile üç puan hanenize yazılabilir. Takımda bu anlamda ilk sorun top rakibe geçtiğinde başlıyor. Çünkü sahaya çıkan 11'de çoğunlukla geri dönüşlerde gerekli yeterliliği göstermeyen oyuncular var. Bir de orta alanda kurgu hataları da eklendiğinde bu sorun bir türlü çözülemedi. Bana göre çözüm 4-2-3-1 oyun sisteminde, savunmanın önünde Abdulkadir Parmak ve de Ndiaye olmalı. Çözüme ulaştırılamazsa umarım şampiyonluk yolunda hayal kırıklığı yaşanmaz.

2- Fenerbahçe, Emre Belözoğlu yönetiminde Denizlispor maçında ne yapar?
Şu anda gelecek olan teknik adamın yapacağı herhangi bir şey yok. Çünkü elinizde olan kadro bu. Yeni transfer yapamayacağınıza göre şapkadan tavşan çıkartamazsınız. Emre Belözoğlu ile 2-3 maçlık bir süreç geçirilebilir ama gelecek sezonun yapılanmasını göz önüne aldığımızda yeni bir teknik direktör gerekmektedir. Fenerbahçe, normal şartlarda iç sahada kulübede kimse olmasa bile Denizlispor'u geçmesi gerekiyor.

3- Galatasaray-Demir Grup Sivasspor maçı hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Sivasspor, Süper Lig'de bu sezon kimsenin beklemediği bir performans gösterdi ve ilk yarıyı lider bitirdi. İkinci yarı ise sakatlıklar sorunu büyüten en önemli neden oldu. Kısıtlı bir kadroya sahip olmanın şu an getirdiği dezavantajı yaşıyorlar. Fakat son haftalarda yarışı bırakmayacağının işaretleri var. Her ne kadar Galatasaray, sekiz maçta 24 puan almış ve kadro kalitesi olarak Sivasspor'un üstünde de olsa, bu maçta şansları eşit olarak görüyorum.

4- A Milli Takım futbolcularının sakatlıkları Avrupa Şampiyonası'na nasıl yansır?
Milli Takım'ın gösterdiği performans yarınlar adına bize büyük ümitler verdi. Zorlu bir grupta Avrupa Şampiyonası'na gitme başarısı gösterdiler. Kabul etmek gerekir ki bir takımı oluşturmak kolay değil. Takımın içerisinde bazı oyuncular var ki her ne kadar alternatifleri olsa bile yokluğunda sorunlar ortaya çıkar. Onun için Merih, Yusuf Yazıcı, Ozan Kabak ve Cenk Tosun gibi oyuncular 2020 Avrupa Şampiyonası'nda yer alamayacak olmaları bir dezavantaj.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA