Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Bir gol atayım sonra yatayım

Antalyaspor evinde oynadığı maçlarda Galatasaray hariç hep kazanmış... Kazanırken goller atmış; goller! Kayseri'ye 3, Elazığspor'a 4, Sivas'a 4 atmış! Geçen hafta gitmiş Kadıköy'de F.Bahçe'ye 3 atmış!.. Toplamda 19 golleri var. Siz Trabzonspor olarak bir gol atıp üzerine de yatarsanız böyle tablo kaçınılmaz olur. Hiç mi rakibi analiz etmediniz? Hiç mi Antalya'ya bakmadınız? Bu takım nasıldır ne yapar, nasıl gol atar diye.. Tamam az gol yiyorsunuz ama gol de atamıyorsunuz arkadaş.. İstanbul'da Beşiktaş maçında da aynısını yaşadınız orada çekirge sıçradı Olcay Şahan atamadı golleri... Şansınız vardı! Dün gece şansınız da yoktu ama.. Çekirge kaldı yerinde! Trabzonspor zirveye mi oynamak istiyor yoksa orta sıralarda tutunmaya mı çalışıyor? Bir gol atarım sonra da rakibe gol attırmam kazanırım. Bu ne kadar ilkel bir düşünce.. Neticesi ortada! Öne geçiyorsunuz ve sonrasında 80 dakika yatış! Defans.. Olmadı bu sefer.. Antalyaspor ikinci yarıda saldırdıkça saldırdı. Kulübe izledi, Şenol Güneş izledi.. Kırmızı beyazlı ekip bağıra bağıra golleri attı. 5 dakikada allak bullak etti. Tebrik etmek lazım Mehmet Özdilek ve ekibini.. Risk aldı, saldırdı ve işi bitirdi. Trabzon da korktu çekildi.. "Gel gel" dedi.. Bordo mavili takım için dramatik bir geceydi.. Özellikle de Onur için.. Çocuk her şeyi yaptı oraya atladı buraya atladı ama sonunda kaleyi teslim etti.

Yönetim motivasyonu bozdu
Trab zonspor için bu sezon erken kabusa dönüştü. Kazanamıyor gol atamıyor. Yaptığı en iyi şey savunmak.. Hepsi bu! Bundan sonra ne olur bilinmez.. Rakiplerinden çok geride kaldı, havası gitti. Bütün bunlara Şenol Güneş çare bulacak..
Gelelim yönetim kanadına.. Onların da kendi içlerinde huzuru yok. Bu huzursuzluk takıma da yansıdı. Koca bir hafta CHP ziyaretinin yankılarıyla geçti. Asbaşkan bir bırakıyor bir dönüyor.. Başkanın durumu ortada.. Sonuç ortada. Daha fazla söze gerek yok. Nokta!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA