Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Başkan Özbek kalacak Hamzaoğlu gidecek mi!

Galatasaray'da taraftar Atletico Madrid yenilgisinde patladı, yönetim de Hamza Hamzaoğlu da istifaya çağrıldı. Bugün Hamzaoğlu belki de Trabzon'da kader maçına çıkacak. Peki arkasında dik duran bir yönetim var mı? Burası tartışılır.. Oysa bu teknik adam koca yaz boyunca ortada olmayan yönetimin yerine her konuya yanıt verdi, kendisinin olmayan bir sorumluluğu üzerine aldı. Bugün taraftarın hedefinde.. Teknik adam teknik adamlığını, yönetici de yöneticiliği yapacak işte... Tersi oldu mu olmuyor. Hamzaoğlu ile Galatasaray taraftarı arasında kuvvetli bir bağ artık yok. Oysa Hamzaoğlu yönetimin transfer politikasını eleştirse, Melo ve Telles'in satışına izin vermese üstüne de 'birkaç yıldız isterim' dese bugün darağacı hazırlanmış bir teknik adam olmazdı. Sayın Başkan, "Ben ve ekibim 3 yıl buradayız bir yere gitmiyoruz" dedi. Yani ben buradayım, biri giderse o da teknik adam olur dedi.
Bugün belli oldu ki Galatasaray'da ilk fatura Hamza Hamzaoğlu'na kesilecek. Hamzaoğlu tıpkı geçen sezon İsmail Kartal'ın yaşadığı süreci yaşamaya başlayacak. Her maçı final.. Bunca fırtına koparacak bir şey de yoktu aslında G.Saray'da.. Gelinen noktaya baktığınız zaman.. Galatasaray grupta zaten favori olan bir takıma yenildi. Toparlanmak mümkün.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA