Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Aslında bütün suç Aatif’ta!

Rakipleri Başakşehir ve Galatasaray'ın kazandığı bir haftada Fenerbahçe, 2 önemli puan kaybederek şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı..
Hem de evinde.. Şöyle bir bakalım, Kayserispor, Alanyaspor, Adanaspor.. Küme düşme hattı çevresindeki takımlara karşı Kadıköy'de 6 puan bırakmak şampiyonluk hedefindeki bir takım için kabul edilebilir bir durum değil.. Ligin sonuncu sırasındaki bir takıma karşı çekingen, ürkek futbol anlayışını anlamak kesinlikle mümkün değildi.
Teknik direktör Advocaat'a ya teknik ekibi ve sorumlular Adanaspor'u anlatamadı ya da o bildiğini okudu.. Kadıköy'de eksik futbolcularınız olabilir ama rakip de Adana.. İkinci yarının son bölümleri hariç sarı-lacivertli takım herkesi şaşırtan bir anlayışla sahaya çıktı, mücadele etti, pozisyonlar verdi ve 2 de gol yedi.. Kadro tercihi yanlıştı Fenerbahçe'nin.. Orta sahası üretken değildi, ofansif değil defansif bir anlayış vardı sahada.. Defansta Kjaer arandı. Neustadter ve Skrtel ekilisi uyumsuzdu.. Advocaat'a lig tatili yaramamış.. Büyük takım felsefesi değil önce yenilmemeyi düşünen bir anlayışla çıktı sahaya... Biraz önce de belirttiğim gibi son bölümler hariç... Ama olmayınca olmuyor.. Maç 90 dakika!
Gelelim Aatıf'a.. Dün gecenin faturası ona kesildi.. Niye anlamadım! Adamın sezon başı adı Avrupa listesine yazılmadı.. Advocaat yüzüne bakmadı..
Sonra dedi ki; "Yanlış yapmışım." Bir baktık Aatıf oynamaya başladı, iyi işler de yaptı.. Devre arası geldi.. Takasa Trabzon'a yollanmak istendi, kadro dışı kaldı, Dereağzı'na yollandı.. Adam neye uğradığını şaşırdı.. Bir baktık dün gece 11'de.. Futbolunu oynuyor, kenara gelirken ıslıklanıyor. Resmen bir kimlik sorunu var adamın.. Bu adamı ya gönderirsin, göndermiyorsan da bu süreci atlatmasını sağlarsın.. Bütün suçlu Aatif mı şimdi bu maçta? Kanat bölgesine transfer yapılmış, Karavayev. Peki 10 numara? Aylardır, hatta yıllardır bu bölgedeki eksikliği konuşuyoruz, devre arasında hala Mehmet Ekici falı bakılıyor. Saha içindeki eksikler giderilmesin ama bütün suç Aatif'ta... Böyle şey olmaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA