Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Beşiktaş yaşlı zaman lazım!

Yaş ortalaması bu sezon daha da artan siyah beyazlı takım için zaman lazım

2017-2018 sezonunun resmi açılışı, dün Samsun'un yeni harika stadında yapılırken, Konyaspor son üç sezondaki görkemli yükselişini, son dakikada attığı golle Süper Kupa ile taçlandırdı. Aslında yeşil-beyazlılar maçı daha önce de koparabilirdi ama fırsatları kullanamadı.
Aykut Kocaman önemli başarılar yakaladı ve iyi bir miras bıraktı ama Mustafa Reşit Aktay yönetiminde Konyaspor daha tempolu ve dikine oynayan bir takım olmuş. Heyecan vermeye başlamış. Dün tartışmasız maçın yıldızı olan Fofana da bu sezon lige damga vuracak gibi. Konyaspor'u tebrik ediyorum..
Son iki sezon Türkiye'de ligi domine eden Beşiktaş'a gelince...
Pepe, Negrodo gibi dünya yıldızlarının yanına dün de Lens'i ekleyen siyah-beyazlılar için belki kulağa garip geliyor ama zaman lazım.
Yaş ortalaması bu sezon daha da artan siyah beyazlı takım için form anlamında Şenol Güneş'in hedefi Eylül ayında başlayacak Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maç gibi gözüküyor. Ne kadar önemli bir oyuncu olduğu dün akşam bir kez daha ortaya çıkan Marcelo'nun kaybı nedeniyle Beşiktaş şu anda Pepe'nin yanına bir stoper arıyor ama orta sahaya mesafe kat eden, çabuk bir oyuncu alınmazsa, zorlu maratonda ciddi sıkıntı yaşanır.
Beşiktaş'ın yediği ilk golde büyük bir paylaşım hatası vardı. Golü göstere göstere attılar. Ne Babel ne de Oğuzhan geri geldi o an. Adriano çaresiz kaldı. Pepe'nin penaltısı ise talihsizlik mi, acemilik mi karar veremedim. Bence şanssızlıktı. Beck yerinde çakılı oynadığı için verimli olamıyor. Rakipler Beck'in ne yapacağını biliyor!

LİGLER BAŞLIYOR.. AMAN DİKKAT!
Ve olaylar.. Her maçtan önce bu kadar güvenlik toplantısı yapılıyor. Tüm bunlara rağmen, stada bıçak (sustalı) bile sokuluyor. Bu nasıl olur! Bu bir provokasyon mu? Nerede ihmal var? Kim ya da kimler hatalı? Çok tehlikeli işler.. Ligler de başlıyor... Her türlü saldırıya karşı dikkatli olunmalı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA