Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Başakşehir ilaç olur mu?

Arda Turan'ın Türkiye'ye dönmemesi gerektiğini ifade etmiştim. Görünen o ki Başakşehir'e gelebilir. Küçük detaylara kaldı iş... Bugün dananın kuyruğu kopacak. Başakşehir cephesi sürekli 'Zor iş' diye açıklamalar yapıyor ama biz Arda'nın ne kadar istekli olduğunu biliyoruz. Arda için buradaki en kötü durum Avrupa'dan hiçbir takımın kendisini tercih etmemesi. Barcelona'da oynayan bir yıldızın bu durumu üzüntü verici. Teklifler var deniyor ama madem öyle, neden tercih edilmiyor? Her şey para mı? Ahmet Bulut birçok kez Avrupa'da devam etmek istediklerini söylemişti. Barcelona yoksa İnter var, o da yoksa Marsilya var. Hiçbiri Arda'yı ikna edemedi de Başakşehir mi etti? Demek ki yapılan yanlışlar insanın hayatında her zaman önüne gelebiliyor ve sıkıntı çıkarabiliyor. Herkes bizim kadar afedici değil. Ama bir şansı var. Başakşehir'de Arda mutlu olabilir. Yeniden futbola tutunup yıldızını parlatabilir. Beşiktaş da olabilirdi. Fakat siyahbeyazlı takımda yıpranırdı. Başakşehir rehabilitasyon sürecinde ona daha iyi gelecektir. Tabii Barcelona Başakşehir'in şartlarını kabul ederse. Umarım Avrupa'da bir takıma gider..

YÖNETİM Mİ HAKLI YOKSA VOLKAN MI?
F.Bahçe, Ozan'ı kadro dışı bıraktı. Kocaman'ın verdiği kararlara itiraz edecek bir durum yok. Fakat F.Bahçe yönetimi, 7 milyon Euro verdiği bir futbolcuyu kenara atıp başka takıma gitmesinin kapısını nasıl açacak merak ediyorum. Bir de oyuncuya, "Bonservisin 8 milyon Euro" denilmiş. Kocaman'la oyuncu arasında bu kadar büyük ne geçti bilemiyoruz. Geçen gün Volkan Demirel'in Ozan'a dair cümleleri çok önemliydi: "Her zaman Ozan'ın arkasındayım.. Kendisi sevdiğim ve inandığım kardeşim.. Onu yine takımda görmek isterim." Böyle bir ortamda, bu tür sözleri her futbolcu söyleyemez. Volkan'a bravo! Fenerbahçe, bu konuyu çözemezse dert olmaya devam eder!

SOSA'NIN TAPUSU ALINMALI MI?
Jose Sosa her gittiği kulüp için dert! Trabzonspor yönetimi, hakkında bu kadar olumsuz görüş ve yaşanan gerçekler varken Sosa'yı zorla tutup Trabzon'a getirdi. Adam kampa bile zamanında gelmedi. Beşiktaş'tan kaçtı, Milan'dan gönderildi. Maliyeti dudak uçuklatıyor. Durum böyleyken, Sosa, ikinci yarıda ne yapacak merak ediyorum! Şimdi bonservisini almak gibi bir sorun da va.r Trabzon, 1 milyon 350 bin Euro kira bedeli ödedi. Şimdi bonservisini almak için 3.5 milyon Euro daha ödemek zorunda. Alsan dert, almasan dert. Bir de oyuncuya ödeyeceği yaklaşık 3.5 milyon Euro yıllık ücret var. Alt alta koyduğumuzda soruyorum, siz Sosa'yı alır mıydınız? Ben almam. Hele Yusuf Yazıcı varken.

OYUNCU SATMAK AYIP DEĞİL
Cenk Tosun'un transferini günlerdir çok konuştuk. Hepimiz mutlu olduk. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bu paranın az olduğunu söylerken, öz eleştiri yaparak çıtayı yükseltmek adına Coutinho'ya verilen 160 milyon Euro'yu örnek gösterdi, "Biz de bu rakamlara ulaşmalıyız" dedi. Çok realist bir yaklaşım değil ama oyuncu alım-satımı konusunda iyi bir motivasyon kaynağı. Transfer dediğin almak kadar satmaktır da. Sayın Orman bu konuda sonuna kadar haklı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA