Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Kocaman’a kızmayın!

Aykut Kocaman'a Başkan Fikret Orman kızsa da bu maç siyah-beyazlı takım için bir kırılma maçıydı.. Kocaman'ın bu tespiti Beşiktaş'ı motive eden bir unsur oldu.
Beşiktaş adına maç öncesi çok olumsuz bir tablo vardı. Talisca ve Pepe'nin yokluğu kadar son dakikada Oğuzhan'ın da olmayışı, Fenerbahçe için büyük şanstı.. Bu şans sarı-lacivertli takım için golün de gelmesiyle 8. dakikada iki katına çıktı. Her şey Fenerbahçe lehine tıkır tıkır işliyordu.. Daha bir takım ne ister ki! Gelin görün ki Fenerbahçe ayağına kadar gelen bu kısmetleri geri çevirdi.
Sarı-lacivertli takım rakibini daha da zorlayıp belki ikinci golü bulabilecekken stop etti. Önce 1-0'lık skora razı oldu. Hadi onu da geçin skor 1-1 olunca buna da razı oldu. Bu Fenerbahçe için ciddi bir sorundu.
Taraftarı için ise hayal kırıklığı.. Karşısında Beşiktaş vardı. Beşiktaş da tribünlerin de desteğiyle kendine geldi..
Şenol Güneş kazanmak için her şeyi yaptı.
Hele öyle bir değişim yaptı ki... Vida'yı çıkarıp Negredo'yu oyuna alması maçın kader anlarından biriydi..
Herkes şaşırdı.. Aslında bu değişimin açıklaması şuydu: "Hayatımın riskini ve kumarını oynuyorum." O sıralarda Aykut Kocaman kulübede uyuyordu.. Quaresma bir liderdi..
Belki hocası kendisine bu kadar yük ve görev vermemişti ama Portekizli futbolcu her türlü sorumluluğu aldı. Dün akşam tam bir liderlik ve kalite dersi verdi. Tabi şu noktayı unutmayalım.. İsmail'in oyundan çıkmak zorunda kalması da Beşiktaş'ın ekmeğine yağ sürdü. İşte rahatlayan Quaresma aldı maçı, Beşiktaş'a getirdi. Beşiktaş önemli bir maç kazandı.. Yarış sürüyor.. Hem Fenerbahçe için hem de Beşiktaş için..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA