Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Beşiktaş fazla dağınık

Muhteşem bir 100 dakika oldu.. Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden beri futbolu unutmuştuk, uzun zamandır kısır tartışmalar içinde boğuluyorduk.
Futbol konuşmak pek mümkün olmuyordu. Dün akşamki maç adeta ilaç oldu. Bu yüzden iki takıma da öncelikle teşekkür etmek lazım.. Trabzonspor üzüldü, Beşiktaş ise buruk bir sevinç yaşadı.. Beşiktaş'ta Şenol hoca hatalı bir 11'le başladı. Eğer Gökhan ve Caner oynayabilecek durumdaysa, bu takımda 11'de yer almaları gerekirdi.. Nitekim Şenol hoca da bu hatadan dönüp değişiklikleri yaptı. Maçın da kaderi burada değişti. Beşiktaş'ın sıkıntıları çok.. Necip istenileni veremiyor.. Quaresma, Malmö maçında kalmış.. Sürekli top kaybetti.. Lens mücadele ediyor ama bal yapmayan arı gibi.. Genç Güven'in fizik gücü zayıf ve rakibi tehdit edemiyor.. Rakipler için korkutucu değil. Kalede Karius her an hata yapmaya müsait. Bir bakıyorsunuz müthiş bir kurtarış yapıyor, bir bakıyorsunuz basit bir hata yapıyor.. İstikrarsız. Ve defans... Siz siz olun Pepe'yi yollamayın.
Son görüşmeler bugün yapılacak.
Kalitesiyle, tecrübesiyle, hücuma katkısıyla bu takımın en önemli isimlerinden hâlâ. O da giderse vay bu savunmanın haline... Beşiktaş çok dağınık...
İkinci yarı maç 2-0'a gelene kadar reaksiyon veremediler. İlk yarı boş bir bardak gibiydi, hiçbir şey yoktu. Gelelim Trabzonspor'a... Belki istediği skoru alamadı ama mükemmel oynadı. Özellikle ilk yarı topu ayağında tuttukları dönemde Beşiktaş'tan çok daha bilinçli ve derli toplu gözüktüler. Bu sonucun kazananı ise önce Başakşehir, sonra da Malatyaspor oldu..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA