Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Burak Beşiktaş’ta kalmak istiyor mu?

BEŞIKTAŞ sezona sancılı başlıyor. Oysa sezon açılışları hep keyifli, mutlu ve coşkulu olurdu bir zamanlar Kartal için. Bir yandar yönetim içindeki sorunlar, diğer yandan transfer için kaynak bulunamaması, teknik kadrodaki sıkıntılar, siyahbeyazlı camiayı germiş durumda. Beşiktaş büyük bir kulüp elbette; bu sorunların üstesinden gelecektir.
Transfer yapar mı yapamaz mı bilemiyorum ama takıldığım konu; Burak Yılmaz… İtalya'nın ciddi gazeteleri 3 haftadır Lecce'nin Burak Yılmaz'ı istediğini üstüne basa basa vurguluyor.
Türkiye'de de bu haberleri Beşiktaşlılar Sabah Spor'dan öğrendi. Lecce o kadar istekli ki yöneticilerini İstanbul'a kadar yolladı, görüşmeler yapıldı ama anlaşma olmadı.
Başkan Fikret Orman, "Lecce'nin teklifini ciddiye almadık" dedi.
Gelelim Burak Yılmaz cephesine; Burak sessiz...
O gün bugündür çıkıp da "Ben Beşiktaş'ta kalıyorum, hiçbir yere gitmem, sözleşmemin sonuna kadar bu takım için mücadele edeceğim, teklifi reddettim" demedi.
Belli ki Burak Yılmaz bu teklife sıcak. Geldiği günden beri para almadığını da düşünürsek, Lecce'nin 3 yıllık 7.5 milyon Euro önerisi oldukça iyi. İtalya'daki haberlerin son bulması isteniyorsa artık Burak'ın çıkıp bir şeyler söylemesi gerekir.
Yoksa her gün Burak-Beşiktaş ve Lecce üçgeninde haberler okumaya devam edeceğiz

***


Oyuncu eşya değil!
VEDAT Muriç adeta açık artırmaya çıktı. Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray oyuncuyu istiyor bu da doğal bir şey. Çaykur Rizespor da en yüksek kime satarım derdinde. 1.5 aydır bu konuyu konuşuyoruz. Burada önemli olan oyuncunun niyeti. Muriç, Galatasaray'ı istiyor bu bilinen bir gerçek. Rizespor ise Fenerbahçe'den yana tavır koyuyor. Nereden bakarsanız bakın her iki taraf da işin ticaretinde. Futbolculara bir eşya gözüyle bakamayız. Gönlü olmayan bir takıma yollayamazsınız. Belki Fenerbahçe'nin teklifi hem futbolcuya hem de Rize'ye daha fazla olabilir ama unutmayalım ki Fenerbahçe Avrupa'da yok. Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek. Ben de olsam Galatasaray'a giderdim… Bu işin sonu da böyle olacak. Çünkü futbolcu Rize'de kalırsa Karadeniz ekibi çok ciddi bir gelir kaybına uğrar.

***


Merkez Hakem Kurulu başarılı olur mu?
BİR yılda 3 defa Merkez Hakem Kurulu değişti. Futbol Federasyonu bir aydır adı geçen Zeker-i ya Alp'i bu göreve getirdi. Daha önce bu görevde bulunan Alp, istifa ederek gitmişti. Çok da başar-ı lı olduğu söylenemez. Aslına bakarsanız Sabri Çelik ve yönetimi istikrar adına devam edebilirdi. Kısa bir süre görev aldılar ve yapmak istediklerini hayata geçiremeden gittiler. Bir kurumda zırt pırt değişiklik olursa başarı da olmaz.. Geçen sezona hakemler damga vurmuştu. Herhalde bu sezon da öyle olacak. Kuruldaki birçok ismin 2010-2011 sezonundaki üyelerden oluşması da oldukça dikkat çekici. Hayırlı olsun bakalım. İnşallah başarılı olurlar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA