Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Herkes ayrı telden

TFF'nin Süper Lig için aldığı 12 Haziran kararı daha haftası dolmadan buhar oldu. Tarihin açıklanmasının ardından arka arkaya vakalar geldi takımlarımızdan. Birçoğu idmanlara başlarken test yaptırmadı. Aradan 6-7 gün geçti, testler başladı. Test yaptırmak da çözüm olmuyor aslında. TFF Sağlık Kurulu üyesi Mete Düren'in hafta içinde söylediği sözler medyada pek kıymet bulmadı. Sayın Düren, "Test yapılır, sonuç negatif çıkar. Ama oyuncu eve dönüyorsa olmaz. Oyuncu müsabakaya kadar tesislerde kalmalı" diyor. Futbolcuları 12 Haziran'a kadar tesislere sokacak bir kulüp ve hoca yoktur herhalde. Mete Bey'in yaklaşımı doğru da iş uygulamaya gelince olmuyor işte. Sayın Şenes Erzik de haziran olmaz deyip ağustos ayı sonunu işaret etmiş. Herkesin kafasında bir tarih var! Federasyon Beşiktaş'ta yaşanan vakalar üzerine yüzde 99 tarihi öteleyecek. 12 Haziran'da ligin başlaması zor artık. Beşiktaş ay sonuna kadar karantina geçirse sonraki idman dönemi en az bir ay. Bir de maçların İstanbul'da oynanmasana dair papatya falları var. Yok denmesine rağmen! Hem de vakanın en çok yaşandığı şehir olan İstanbul'da... X takımı derse ki burada hiç vaka yok gelin buraya. Öbürü Karadeniz Bölgesi atlattı virüsü burada oynayalım... Yani ortaya atılan çalışmalar var ama biraz da mantık olmalı! Futbolu yüzde yüz özledik. İnşallah da oynanır. Bu süreci daha yapıcı, sakin ve başarılı geçirelim.

ALİ KOÇ'UN MESAJLARI
F.Bahçe Başkanı Ali Koç uzun bir konuşma yaptı. Şu kanıya vardım: 1- Teknik direktör büyük ihtimalle Erol Bulut olacak. 2- Obradovic Fenerbahce'ye dönmek istemiyor. 3- Maçlar oynanmasa da olur. Olursa da tek bir yerde olsun. 4- Maçlar oynanmazsa ekonomik zararımız çok olur. Devlet belki bize para verir. 5- Eldeki para eden oyuncular müşteri bulunursa, satılacak. 6- Güzel işler yaptım kurumsal olarak ama sportif olarak başarılı değiliz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA