Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Gençlerin formu sevindirici

A Milli Takım, sahaya 24 yaş altı gibi genç bir kadroyla çıktı. Dünkü coşkulu oyunu ve skoru gördükten sonra Ay-Yıldızlı takımın geleceği parlak diyebilir miyiz?
Bunu demek öyle kolay değil tabii ki. Gerçekten genç bir kadroydu. Ve oyun olarak da istenilen şeyleri verdi belki ama tek bir maçla ve Moldova etkisindeki bir rakiple böyle sonuçlar çıkarmak gerçekçi olmaz... Takım olarak dinamik bir Milli Takım gördük.
Bireysel olarak da başta Emre Mor ve Cengiz Ünder olmak üzere öne çıkan oyuncular oldu. İyi geçirdiğimiz bir hazırlık maçı olmasına rağmen her şeyin çok güzel olduğunu söylemek erken olur.

Dünkü genç kadrodan hangi isimler için, "Şu anda A Milli Takım'da forma giyebilirler" diyebiliriz.
Öne çıkan Emre Mor ve Cengiz Ünder'in performansı... Emre Çolak'ın bu seneki formuyla kendisine güvenli oyunu, çalışkan ve arayan bir Enes Ünal'ın varlığı, bunlar çok olumlu görüntüler dün akşam için. Ama dediğim gibi tek bir maçla bazı isimlerin A Milli Takım'da oynayabileceğini söylemek mümkün değil. Kısacası iyi bir hazırlık maçı geçirdiğimizi ve genç oyuncuları gördüğümüzü söyleyebiliriz.

Antalya'nın ardından Eskişehir'de de büyük bir taraftar coşkusu vardı. Anadolu'da oynanan maçlar, Milli Takım'a ekstra bir güç katıyor mu?
Her iki maçta çok coşkulu tribünler gördük. Dün de bir hazırlık maçı ve rakip Moldova olmasına rağmen dolu tribünler ve coşkulu bir seyirci olması, bu maçların neden Anadolu'da oynandığını bize gösterir gibiydi. Çünkü Ay-Yıldızlı ekibin "Milli Takım taraftarına" çok ihtiyacı var. Uzun zamandır özlenen bir tribün bizler için... Ligde bile böyle dolu tribünler görmek çok kolay değil. Çok güzel görüntülerdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA