Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Yemiyorlarsa atmasınlar da!

3 soru 3 cevap

- Karşıda zor gol yiyen, istim üstünde bir rakip olacak. Beşiktaş bu profildeki bir takıma karşı nasıl oynamalı?
Beraberlik bence iyi bir sonuç olur. Gol yememesinde sorun yok, yeter ki gol atmasın! Espri bir yana, Şampiyonlar Ligi'nde beraberlikle başlamak önemli sonuçtur. Özetle şunu söylemek istiyorum: Bayern Münih, Real Madrid, Chelsea gibi elit takımları ayırırsak her takımla oynayabilecek kalitede ve deneyimde bir ekip Beşiktaş... O yüzden Porto galip gelinebilir bir deplasman bile olabilir. Bu Beşiktaş'ın oyun gücü ve kalitesini gösterir.

- Beşiktaş'ın henüz tam formunu bulamadığı yönünde yorumlar var. Siz Porto önünde Beşiktaş'ın şansını nasıl görüyorsunuz?
Çok formda bir Beşiktaş'tan bahsedemeyiz tabii ki ama daha ligin başı... Ligin biraz daha demlenmesi gerekiyor. Tam ideal bir dönemde oynanmıyor Porto'yla ama yavaş yavaş gelişen bir oyun yapısı var. Artık deneyimli bir takım. Bu oyunları 2 senedir oynayan bir takım. O yüzden Beşiktaş için sorun olacağını düşünmüyorum. Şampiyonlar Ligi platformu çok daha farklı bir oyunu da beraberinde getirir. Özellikle Kiev maçını dışarıda bırakırsak deplasman mantığındaki maçları doğru oynadığını düşünüyorum. Ligde hazır değil diyebilirsiniz ama bu Devler Ligi'nde geçerli olacak anlamına gelmiyor. Çok umutluyum.

- Bireysel olarak öne çıkabileceğini düşündüğünüz oyuncular var mı?
Bireysel olarak bakarsak sağ bek hakikaten sorun olabilir. Birliktelik ve devamlılığın önemli olduğu bir bölge savunma... Sağ bekte Necip'e 'tamam' diyemedim açıkçası. Adriano yetişir mi, merak ediyorum. Gökhan Gönül düzelene kadar özellikle de Şampiyonlar Ligi seviyesinde Beşiktaş'ın en büyük problemi gibi gözüküyor. Önde kimler kullanılacak dersek son maça rotasyon gözüyle bakmak lazım. Porto maçına Cenk ve Quaresma ile başlayacağını düşünüyorum. Lens ve Negredo yedekte olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA