Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT TİMURLENK

En büyük favori Arda'lı Barcelona

Barcelona'nın lig şampiyonluğu ve Kral Kupası'nı kazanarak kapadığı sezonun ardından İspanya'da yeni sezon geçen hafta Süper Kupa ile başladı.
Barcelona'yı evinde 4 golle hezimete uğratan A.Bilbao, rövanştan da 1-1 ile çıkınca 31 yıl sonra kupa sevinci yaşadı.
Bu ısınma turuydu, asıl yarış, 38 haftalık lig maratonu bu akşam başlıyor. Zirvenin adayları arasında kısa bir tur atalım.
BARCELONA: Xavi'yi Katar'a uğurlayan, Arda Turan'ı ise transfer yasağı nedeniyle Ocak ayına kadar oynatamayacak olan Katalan ekibi, dünyanın en iyi forvet üçlüsünü elinde tutuyor. Neymar-Luis Suarez-
Messi tabelayı değiştiren adamlar ama Barça'nın kalbi maestro Iniesta. Yarışta yine en büyük favori onlar.
REAL MADRİD: 16 yıl sonra kalede Casillas yok. Bale hala soru işareti ve gözler yine Cristiano Ronaldo'da olacak.
Yeni hoca İspanyol Benitez, Portekizli ve İtalyan teknik adamlardan sonra Madrid medyasının gözdesi ama takım kötü giderse bedelini ödeyecek olan da kendisi. Kaptan Sergio Ramos, sağ bekte yeni transfer Danilo, orta sahaya takviye Inter'den Kovaciç. Real Madrid ihtişamıyla yine en büyük iki favoriden biri.
Yine büyük bir kadro değişimi yaşayan ama çok daha dengeli bir takım olan Atletico Madrid, bu sezon nokta transferlere imza atan Sevilla ve zirvenin her zaman takipçisi olan Valencia, El Clasico'nun iki cephesinin hatalarını kollayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA