Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Yeni isimler sahneye çıkamıyor

Fenerbahçe'de bu kulübü uçuracak beyinler yok mu? Kesinlikle var hem de çok fazla ama korkuyorlar. En ufak öne çıkana belden aşağı vuruyorlar. Demokratik şekilde vurmuyorlar. Akıl almaz saçma sapan iftiralar atılıyor ve kimse bu konuda korktukları için çıkamıyor. Peki Yıldırım- Spor Fenerbahçe A.Ş.'den sonra Fenerbahçe'ye başkan olacak şahsı neler bekliyor? 18 yıl görev yapan Yıldırım-Spor Fenerbahçe'de acaba hesaplar nasıl tutuldu? Yeni gelen yönetim geri dönüp bu hesapları incelediğinde acaba açıklar bulur mu? Veya her şey çok doğru ve temiz mi yapılmıştır? Yıldırım- Spor yönetimi gelecek şahsa bunları bırakırken acaba bazı şartlarla mı bırakacaktır idareyi? Bunlar da Yıldırım-Spor Fenerbahçe A.Ş. için önemli konulardır.
Bakınız Güney Afrika'ya gittim. Oradaki işkence yerlerini gezdim. Şu andaki Fenerbahçe seyircisi maalesef bu işkenceleri görüyor haksız yere. Onun için de "Fenerbahçe'ye bir Mandela lazım" diyorum. Ama bu kongreden Mandela çıkar mı? Çıkmaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA