Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

G.Saray’da disiplin eksikliği var

Şöyle enteresan bir maç... Trabzon teknik direktör değişikliğinden sonra bir büyük maçta ne yapacak? G.Saray, oynayacağı bu zor deplasman maçında ne yapacak? Önce Trabzon'dan başlayalım; Teknik direktör değişikliği yüzde 100 kendini göstermiş. Trabzonlu futbolcular üzerlerinden ölü toprağı kalkmış gibi mücadele ettiler. Galibiyet kesinlikle bordo-mavililerin hakkıydı. Hem hücumda çoğaldılar, hem defansta çoğaldılar, hem rakipten kaptıkları topları alıp hücuma kalktılar hem kendi defanslarından topları alıp hücuma çıktılar. Rıza Hoca'nın geldiği net bir biçimde belliydi.
G.Saray'a dönüyoruz...
Teknik direktör ile bazı futbolcuların arasında kopukluk var. Mesela benim dışarıdan gördüğüm Gomis'le... Eğer Gomis istediği topları alır da verimli olamazsa tamam. Ama eğer Gomis'e topu getiremezsiniz, ne yapsın? Dün gece meşin yuvarlağı Gomis'e getiremediler.
Muslera da bazı yan toplarda gereksiz çıkıyor, bazılarında da gereksiz kalede kalıyor. O da eski Muslera değil.
Rıza hoca, Yusuf Yazıcı'yı daha çok sağ açık tarafına kaydırarak oynattı. Sol ayaklı olan bu oyuncu hem içeriye, hem dışarıya çalım atarak G.Saray defansına zor anlar yaşattı. Ayağına da hakim olduğu için kolay top kaptırmadı. Rıza hoca, takımını bu kadar kısa sürede tanıyıp gerekli işleri yaparken, Tudor'a bakıyorsunuz, şansı da yaver gittiği halde daha hala sahaya çıkacak kadroda ve takımın içinde otorite sağlayamamış. Takımına hakim değil. Öncelikle G.Saray'da disiplin noksanlığı var. Geçen hafta Belhanda'nın atıldığı pozisyonda disiplin eksikliği var. Bu hafta Feghouli'nin atıldığı pozisyon... Bunların hepsi takımdaki hoca disiplinsizliğini gösterir. İlk yarının sonunda Olcay ile Feghouli'nin atıldığı pozisyonda bence verilen kırmızı kartlar doğru. Ama ilk yarıda Trabzonsporlu Bero'nun, Galatasaraylı Fernando'ya girdiği pozisyon kesin kırmızı kart olmalıydı. Ndiaye'nin gördüğü ikinci sarı tartışılır. Öyle veya böyle şunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Trabzonspor bu maçı almayı hak etti. Galatasaray da kaybetmeyi hak etti. Öküz altında buzağı aramaya gerek yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA