Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Fenerbahçe yavaş yavaş eriyor

Osmanlıspor ligin sonuncusu. F.Bahçe’den daha derli toplu oynadı. Oyunun bütün hakimi doksan dakika Osmanlıspor’du.

Fenerbahçe açısından değişik bir olay yok. 'Büyük Fenerbahçe' diyorsun, iyi tamam da orta sahada Valbuena denen bir adam var, her şeyini ona bağlamışsın. Adam da aman aman bir şey yapmıyor. Alıyor topu veriyor, sakatlanıp çıkıyor, Fenerbahçe duruyor. Bu koca Fenerbahçe dediğin takım bir futbolcuya mı bağlı oynuyor? Böyle bir olay olur mu!
Fenerbahçe'de iki oyuncu sakatlanıyor. İki sakatlık da kameradan görüldüğü kadarıyla adale sakatlığı. Bunun bir tek izahı var, ya iyi çalıştırılmıyorlar ya da kendilerine bakmıyorlar.
İki futbolcu ilk yarı çıkınca oyuncu değişikliği için artık oyunun sonunu bekleyeceksin. Ama şu bir gerçek Osmanlıspor iyi top yapmaya başladı. Üstüne her şeyiyle geliyor. Bir oyuncu değiştirme hakkın daha var. Artık bu riski 75'te, 78'de kullanacaksın. O riski Aykut hoca alamadı. Bu Fenerbahçe'nin ne tadı var ne de tuzu...
Osmanlıspor ligin sonuncusu. Fenerbahçe'den daha derli toplu oynadı. Siz bakmayın o yüzde kaç Fener oynamış, yüzde kaç Osmanlı oynamış. Oyunun bütün hakimi doksan dakika Osmanlıspor'du.
Fenerbahçe için öyle şeyler olabilir diyorsun ki, bir tık bir şeyler yapsa yukarıya oynayacak, ama işte o bir 'tık'ı Fenerbahçe yapamıyor. Kaç haftadır o 'tık'ı yapıp yukarıya çıkamadı ama o 'tık'ı yapmayıp hep aşağılara indi.
Hani hasta bir adam vardır ya, Allah korusun, adamı görürsün yavaş yavaş eriyordur, yok oluyordur. Fenerbahçe şu anda aynen ona benziyor.
Osmanlıspor da bu futbolunu daha evvelki maçlarda oynamadı. Herhalde büyük takımı görünce motive oldular.
Osmanlıspor'un seyircisi yok. Gençlerbirliği'nin seyircisi yok. Ankara'da seyircisi olan bir takım var; Ankaragücü. O bir al t kümede oynuyor. Ama maalesef Süper Lig'de oynayanların da işi zor öyle gözüküyor.
Kestirme olarak söylüyorum, dün akşamki maç kimin hakkıydı? Yoksa beraberlik doğru netice miydi? Bu soruya cevabım net. Hayır, beraberlik doğru netice değildi. Maçın hakkı Osmanlıspor'undu. Aslında dikkat edin hep bu cümleyi söylüyoruz her takım için Fenerbahçe maçları bittikten sonra. Dün gece veya bu gece bu takım Fenerbahçe'yi elinden kaçırdı. Bu yılki Fenerbahçe'nin ana fikri bu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA