Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Terim’le değişenler

Eski teknik direktör, yeni teknik direktör, oyun planları, takım kadroları, bunların hepsi yan yana gelince dün akşamki tablo ortaya çıkıyor. Galatasaray, zaman zaman iyi işler yapıyor, bazen ise inanılmaz kötü... İki teknik adamın arasındaki görüşler yüzünden bu işin oturması 5-6 hafta alır ama lig ona müsait mi? Düşünün, Belhanda yürürken bütün maçlarda oynadı. Fatih Terim geldi, kenarda oturuyor. Selçuk İnan hiç yoktu, Terim geldi oynuyor.
Fatih bir şeylere karar verecek. Karar verecek de, futbolcu parasını alamazsa, transferini alamazsa, maaşını alamazsa; Terim nereye kadar başarılı olur?
Herkes misal veriyor geçmiş yıllardan; neymiş efendim Galatasaray Avrupa Kupa 2'yi alırken, şu kadar zaman futbolcular para almamışmış.. Söyleyin o zaman; o takımda kaç yerli futbolcu vardı, bu takımda kaç yerli futbolcu var? Sana ithal futbolcu niye geliyor, para kazanmak için!
Dün Galatasaray'ın en geri adamıyla en ileri adamı arasındaki mesafe fazla açıdı. Çünkü dün Galatasaray'ın orta sahası iş yapamadı. Herkesin sezon başından beri salladığı Denayer, dün Galatasaray'ın en iyi adamıydı. Muslera da dikkatli olunca, Osmanlıspor'un ataklarına karşı koyabildiler. Pozisyona girmediler mi, girdiler. Ama şu bir gerçek, Eren Derdiyok kötü bir futbolcu değil. Ama Gomis varsa, Gomis oynar! Sonra Eren oynar, bu kadar basit.
Ndiaye'yi biz Osmanlıspor'da forvet arkası seyrederdik, Tudor daha da arkada oynattı. Ama yabancılar onun nasıl bir futbolcu olduğunu biliyorlar ve bu kadar para verip almak istiyorlar. Osmanlı sezonun ilk yarısından daha iyi. İlk yarı bayağı teslimiyetçi oynuyorlardı, şimdi rakibe başkaldırabiliyorlar. Ama ne kadar başkaldırırsan kaldır, gol atacaksın.
Bu arada hakem Umut Meler, Osmanlıspor'un attığı golde Muslera'ya yapılan faulü doğru gördü. Diğer pozisyonlarda da fazla hata yapmadı. Yalnız yardımcı hakem, orta hakemle beraber hareket etmeli. Golü verir pozisyonda, santraya doğru koşmamalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA