Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Hakem kıyağı!

Koca Galatasaray takımı 1 kişiye mahkum. Kime?.. Garry Rodrigues'e. O oynayacak, top getirecek, vuracak, gol atacak veya attıracak. Galatasaray kazanacak... Adamlar aptallar sanki. Rodrigues hareketlenince en az 2 kişi, bir de yedek geliyor Rodrigues'i kıpırdatmıyorlar. Top Galatasaray'da daha fazla kaldı gibi ama hikaye. Net pozisyonları Schalke yakaladı. Bazılarında beceriksizdiler, bazılarında Muslera vardı. İki pozisyonda da ilk yarıda Linnes, ikinci yarıda Ozan ağlara giden topu çizgiden çıkardı. Düşünün Galatasaray'ın en iyi 2 adamı; Ozan Kabak ile Muslera... O zaman siz maçın şeklini zaten çıkarırsınız.
Bence maçın kırılma noktası 21. dakikada yaşandı. Kaleci Muslera'nın ceza sahasında rakibine yaptığı hareket net penaltıydı. Fransız hakem Galatasaray'a çok büyük kıyak yaptı.
Peki Galatasaray bundan daha iyisini yapabilir miydi? Bence hayır. Sebebi de forvet sıkıntısı. Eren Derdiyok ile olmuyor. O kadar fizikli adam, Allah her şeyi fizik olarak ona vermiş. Ama o da kendini koyvermiş... Sahada yürüyen hayalet gibiydi. Allah'ın verdiği nimeti kullanamıyor.
Bakınız şimdi top kimde fazlaymış, kim ne kadar koşmuş bakarsanız size alakasız veriler çıkar. Dün gecenin tek gerçeği şuydu: Maçı Schalke takımı hak etti. Galatasaray sahasında hakemin ve şansının yardımıyla 1 puanı kurtardı. Bu kadar basit. Gerisi hikaye...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA