Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Hakemler doğru dürüst yönetemiyor ama…

İlk devre 45'i gösteriyor 7 dakika ilave oluyor oynanmayan süreye. İkinci yarı 90'ı gösteriyor. Bu sefer ilave süre 9 dakika. Peki bu 16 dakika neyin nesi?
Oynanamayan süre, değişikler, sakatlıklar ve VAR. Dün akşamki ilave sürenin aslan payı da VAR'a gitti. Niye bu kadar uzun sürüyor anlaşılır gibi değil. Ama hiç olmazsa oynanmayan sürelerin oynatılması iyi.
Hakemler doğru dürüst hakemlik yapmıyorlar ama bari maçların süresinde de çalmıyorlar.
Fenerbahçe bir ilk golü yiyorlar herkes diyecek ki kaleci hatası. Tamam kalecinin hatası var ama o kaleciye pası kalenin dışına yapan değil de içine yapanın kabahatı yok mu? Fenerbahçe bir frikik golü atıyor. Kasımpaşa baraj kurmuş, iki Fenerbahçeli de barajın içinde. (Seneye bu görüntüler olmayacak) Valbuena o arkadaşlarının olduğu yere vuruyor. Onlar da eğiliyorlar gol oluyor. Yani amatör takım bu golü yemez. Aslında şunu da belirtmeden geçemeyeceğim: Bu Kasımpaşa takımı ölmüş ağlayanı yok. Mustafa (Denizli) bu takımda ne yapar veya ne yapmış anlamak mümkün değil. Maçta sadece Fenerbahçe'nin 3 golü ve gelen 3 puan var. Ama sarı-lacivertliler bu maçı deplasman galibiyeti olarak saymasınlar. Çünkü İstanbul'dan çıkmadılar.
Fenerbahçe'de en iyi isim Isla'ydı. Valbuena da çalıştı. Sarı-lacivertliler istedikleri gibi oynadılar çünkü karşılarında bir mahalle takımı vardı.
Kasımpaşa demek ki sezon başında aldığı puanlarla ligde kaldı. Yoksa düşmeye aday takımların içinde görüntüsüyle bence 1 numara olması gerekirdi.
Kusura bakmayın. Bu maçta da daha fazla yazılacak bir şey yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA