Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Alkış&ciddiyetsizlik

Rize'de başlangıç ve bitiş güzelliklerle doluydu. Rizeli oyuncuların şampiyon G.Saray'ı sahaya çıkarken alkışlamaları mükemmel bir davranıştı. Hakemliğin hep gülen yüzü olan Mustafa Kamil Abitoğlu'na maç sonu oyuncuların gösterdiği sevgi de görülmeye değerdi. Yekta'nın köpük şovundan sonra omuzlara alınan Abitoğlu'na, Sabri'nin, "Evine dön" dercesine gösterdiği kırmızı kart büyük ilgi gördü.
Hamza Hoca'nın kupa finali nedeniyle 'derin rotasyon' uygulamasıyla sahaya çıkan G.Saray futbol açısından kalite zafiyeti yaşadı. Şampiyon olmuş G.Saray'ı temsil eden oyunculardan bazılarının sorumsuz davranışlarına çok şaşırdım. Hatalı gol yiyen kaleci Sinan'ın Pandev ve Dzemali'nin yeni sezonda olmayacaklarını düşünürsek maça 'angarya' gözüyle bakmaları normaldi. Hamza Hoca'nın yerinde olsaydım bu üçlüyü Rize'ye bile getirmezdim. Aydın, Tarık, Emre Çolak, Bruma da çok isteksiz ve etkisizdi. Sabri, Hamit, Semih ve sonradan giren Umut, iyi bir profesyonel olduklarını ciddiyetleriyle gösterdiler. Ligde 23 maçta 17 galibiyet 4 beraberlik 2 yenilgi alan Hamza Hoca, Galatasaray'ı şampiyon yaparken maç başına topladığı 2.39 puan ortalamasıyla kulüp tarihine geçti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA