Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Temel atıldı, sıra Fatih Terim’de

Binanın temelini Demirören attı. Binanın yapımını da Fatih Terim bitirecek!

Fatih Terim ile Arda Turan arasında yaşananları derin bir polemik haline getiren yazılı ve görsel medya, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in A Spor'a verdiği canlı röportajı merakla bekliyordu. Polemikseverler, "Demirören yeri göğü inletir" düşüncesindeydi. Yaşananlardan ve gelişmelerden haberi olduğunu düşündüğüm Demirören, mükemmel bir üslup ve kıvrak zeka ile sorulan sorulara "Polemik" yaratacak cevapları vermedi. Demirören, hocası Terim'i yeri geldi savundu, eleştirilerini de ustaca kırıp dökmeden tereyağından kıl çeker gibi yaptı.
Demirören, prim konusunda Burak için, "467 bin lira ödedik. Elimde dekontlar var" dedi. Oysa Burak, "Prim almadım" açıklamasını yapmıştı. Kim haklı? Bunu Burak konuşur ve kanıtlarsa öğreniriz.
Demirören, polemiklerin merkezinde oturan Barcelonalı Arda ile ilgili yorum yaparken, "Kusura bakmayın, Milli Takım'a alınmadı diye Arda'yı aramam. Kalbimde sevgisi vardır ama Arda'yı aradığımda Terim'in arkasından iş çevirmek olur.. Ben böyle biri değilim" diyerek bir başkanlık örneği sergiledi. Terim'in kızarak bir oyuncuyu almamazlık etmeyeceğini vurgulayan Demirören, "Arda hazır ve uygun görüldüğünde çağrılacaktır" şeklinde yapıcı bir mesaj da verdi. Beklenenlerin aksine açıklamalar belki doyurucu değildi ama "Polemikler çözülür. Çözülmeyecek gibi yargılamak ayrı, çözümü beklemek gerek" şeklinde "Hassas kantar" gibi yorum yapan Demirören'in Terim-Arda polemiğiyle ilgili söylediklerinin alt yazısını ben şöyle okudum: Binanın temelini Yıldırım Demirören attı. Binanın yapımını, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim medya ile yapacağı ucu açık basın toplantısıyla bitirecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA