Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Yatırım yapmayın!

Kasaba minnet etmeyeceksin. Kendi göbeğini kendin keseceksin. Galatasaraylı futbolcular kupasız tamamladıkları bir sezonu 4. bitirerek sezonu erken açacaklar. Bu başarısızlıkta kim suçlu. Öncelikle yönetim. Kaliteli futbolcuları transfer etmediler, sakat ve yetenekleri kısıtlı oyunculara dünya parası verdiler ve yönetim olarak en büyük hatayı Tudor gibi oyun anlayışı kısıtlı, futbolcu ilişkileri zayıf bir hocayı göreve getirerek yaptılar. İkinci suçlu Tudor. Hırvat hoca Galatasaray'ın başına geçtiğinde kendini Conte sanıp burnu Kaf Dağı'nda, her şeyi ben bilirim havasında takımı yönetmeye çalıştı. Sinan Gümüş gibi bir yeteneği kazanmak yerine göndermek istedi.
Sinan Gümüş attığı 2 golden sonra hiç sevinmedi. Tavrı öncelikle kendisini dışlayan Tudor'aydı. Çünkü gollerden sonra kulübeye gidip hocasına sarılmadı bile.
Yönetime tepkiliydi çünkü herkes 1 milyonun üzerinde para alırken 500 bin Euro'luk ücretine zam yapılmamıştı. Yönetime iki önerim var: Bir Sinan'ı satmayın. İki gelecek için Tudor'a yatırım yapmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA