Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Yüreğinize sağlık

Cevat Prekazi, "Topun da canı var" demişti. 89. dakikada kendi kazandırdığı frikikte topun başına Emre Belözoğlu geçti, gözleriyle kaleyi süzdü o müthiş sol ayağıyla köşeye yolladı. Sev-il la taraftarı, "Eyvah golü yedik" diye gözlerini kapattı ama canı olan top, gitti, dierğe çarptı ve Başakşehir'i Devler Ligi'nin dışında bıraktı.
Abdullah Avcı ve Başakşehirli oyuncuları oynadıkları kişilikli, cesur ve özgüveni yüksek oyundan dolayı alkışlıyorum. Ayrıca Türkiye'ye yaşattıkları heyecandan dolayı da kutluyorum. Herkesin ayağına, yüreğine sağlık olsun..
Başakşehir ilk 45'te ve son 15 dakikada cesurdu, ayağa isabetli pas oynadı, Sevilla'ya geniş alan bırakmamaya çalıştı, rakip kaleye Visca'nın kanadından bindirmeler yaptı. Elia'nın attığı gol öncesi Adebayor'un Caiçara'nın önüne yuvarladığı pas ile Elia'nın yaptığı koşu, üst düzey takımların becerebileceği bir organizasyondu.
Bu düzeydeki maçlarda tecrübe mutlaka gerekiyor. Escudero'nun kafayla attığı gol öncesi topu taşıyan Correa'ya, Caiçara'nın faul yapmaması, büyük hataydı. Bir oyuncu kartı bir amaç için görmeli. Ayrıca Escudero'nun kafa golünde iyi bir maç çıkaran kaleci Volkan arka direğe ellerini havaya kaldırarak gitseydi golü önleyebilirdi. Hatırlatayım: Taffarel UEFA finalinde Henry'nin kafa vuruşunu çıkarmıştı. Çok çalışan Adebayor orta alana top almaya gelip pas dağıtımı yaptığında Başakşehir pozisyonlar üretti. Son 15 dakikada Sevilla'nın yüreği ağzına getiren Başakşehir'de Emre, Visca, Adebayor ile oyuna sonradan giren Napoleoni'nin hırsının katkısı vardı. Yorulan Mossoro ve Mahmut biraz daha önce dışarı alınabilirdi. Bu Başakşehir takımı Avrupa Ligi'nde kesin ciddi fark yaratacak ve keyif verecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA