Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Başkan iyi düşünsün

Tudor yönetiminde Galatasaray'ın büyük maçlarda baş gösteren başarısızlıkları Beşiktaş önünde zirve yaptı. Başkan Dursun Özbek, mali kongrede üyelere, "40 milyon Euro harcadık diye eleştiriyorsunuz ama birbirinden kaliteli 10 futbolcu aldık ve şampiyonluğa oynayacak kadro kurduk" dedi. G.Saray derbilerde 'büyük bir takım' görüntüsünü sergileyemedi. Bu kadronun ciddi bir maliyeti var. Ama kalite sorunu da. Belhanda, Feghouli, Ndiaye küçük maçların büyük oyuncuları. Tudor'u zaten tartışmıyorum ama başkan arkasında durmaya devam ediyor. Teknik direktörlük Rodrigues'i çıkarıp Yasin'i sokmak değil.
İlk dakikadan itibaren G.Saray, kompakt oynayarak Beşiktaş'ı karşılamaya çalıştı. Feghouli ve Rodrigues'le de iki net golü atamadı. Gökhan'ın topu elle oynaması bence penaltıydı. Ama Oğuzhan'a yapılan da. Muslera'nın hatasıyla gelen golden sonra G.Saray'ın gardı düştü. Şenol hoca derbinin kontrolünü başta Oğuzhan olmak üzere Cenk, Tolgay ve Gökhan gibi yerli oyuncuların üzerine kurmuştu. Ama G.Saray'da derbi havasını bilen bir tane oyun aklı yoktu. Belhanda sıfır oynamaya devam ediyor. Eğer elinizde kreatif oyuncular ve lider isimler yoksa büyük maçları çeviremezsiniz. Beşiktaş'ın yerli oyuncuları aidiyet duygusuyla mücadele etti. G.Saray'ın yabancı oyuncuları bunu yaşamadıkları için Maicon, Gomis dışında ön plana çıkamadı. Sonuç: Başkan kendisine şu 2 soruyu sormalı: 1-Benim yabancılarımın hangileri kaliteli? 2-Tudor ile devam etmeli miyim?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA