Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Tüymeyenlerin zaferi oldu!..

Galatasaray'da uzun zamandır böyle nefes nefese geçen bir seçim yarışı görmedim. Dursun Özbek, kurmaylarının ifadesine göre bin oy farkla kazanacaktı. Mustafa Cengiz'in kurmayları ise "Kafa kafaya seçim olur" inancındaydı. Dursun Özbek yıkıldı, erken seçime karşı çıkanlar Mustafa Cengiz'i iktidara getirdi. Galatasaray'da oy kullananlar asla inatlaşmaktan ve kavgadan yılmazlar, aksine kol kola girip kendilerini eleştiren başkan ve yöneticilerine karşı ciddi bir şekilde kenetlenirler. Mustafa Cengiz bile bu işe soyunurken, böyle bir seçim zaferini hesaplamıyordu. Dursun Özbek'in "İmza atan kişiler için (Tüydüler)" ifadesini kullanması Galatasaray'da erken seçim isteyenleri sadece lisede bir araya getirmedi, Özbek'e oy verenler bile seçime gelmedi. Adeta Amerika'da Trump'ın Hillary'ye yaşattığı şoku Mustafa Cengiz dün Dursun Özbek'e yaşattı.

4 AYDA ALLAH KOLAYLIK VERSİN
Cengiz'e seçim kazandıranlar için şu başlığı atmam gerekiyor: "Tüymeyenlerin zaferi!" Buzdağının görünen yüzünde mayıs ayına kadar Galatasaray'ı Mustafa Cengiz ve ekibi götürecek ancak Cengiz'in ateşten bir gömlek giydiğini söyleyebilirim çünkü pazartesi günü Kayserispor maçından önce futbolcuların hesabına yatması gereken 5 milyon dolar var. Ayrıca mayıs ayına kadar da ciddi ödemeler var. Eğer bu ödeme takvimini gerçekleştirecek nakit girdisini sağlayamazlarsa Galatasaray'da ciddi sıkıntılar yaşanabilir. Özbek'in başlattığı projeleri Cengiz de sürdürecektir çünkü yönetimlerde devamlılık esastır. Mustafa Cengiz ve ekibine 4 aylık süreçte Allah kolaylık versin. Son olarak Galatasaray genel kurulu şu mesajı verdi: Özbek'e "Mayıs ayında seçime gitmediğin için seni cezalandırdım", 80 oy farkla göreve gelen Cengiz'e de "Mayısta seçim yapacağın için seni göreve getirdim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA