Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Ndiaye kafa karıştırıyor

Galatasaray'da Ndiaye'nin alış ve satış transferiyle ilgili ilginç bir bilgiye ulaştım. Dursun Özbek yönetimi Ndiaye'yi Osmanlıspor'dan 7.5 milyon bonservis ücreti karşılığında satın alıyor. Oyuncu ile yapılan sözleşme de şöyle:
1-Ndiaye Galatasaray'dan yıllık 2 milyon 750 bin Euro para kazanacak..
2-Ndiaye eğer 35 maç oynarsa 1.5 milyon Euro bonus alacak.
3-Osmanlıspor'a borcu olduğunu iddia eden Ndiaye'ye kendi talebiyle alacaklarına karşılık 4 yıl için bir tane 750 bin Euro, 3 tane de 250 bin Euro'luk çek veriliyor. Ndiaye, verilen 750 bin Euro'luk çeki aldı. Yani, Ndiaye'nin istediği bu çekler maaşı olan 2 milyon 750 bin Euro alacağından veriliyor.
Ayrıca öğrendiğim bilgiye göre 16 milyon Euro'ya Stoke City'ye satılan Ndiaye'nin menajerine 1 milyon Euro komisyon verilmiş. Oysa Mustafa Cengiz ve yönetimi Ndiaye'nin menajeri için "Oyuncuyu zehirledi" suçlamasında bulunmuştu. Söylem ve eylem arasında ciddi bir çelişki var. Şimdi Ndiaye ile ilgili soracağım sorulara hem Başkan Mustafa Cengiz hem de eski Başkan Dursun Özbek net yanıtlar vermeli... Galatasaray'da resmi 17 maç oynadıktan sonra satılan Ndiaye, 25 ve 50 maç sınırlarına ulaşmadığı için 1.5 milyon Euro'luk bonusu hak etmiyor. Buna rağmen bu para ödendi mi? Ödenmedi mi? Verilen 4 tane çekin, 750 bin Euro'luk olan birini Ndiaye aldı... Diğer 3 çekin ödenmemesi gerekiyor. Bu çekler geri alınacak mı, yoksa üstüne su mu içilecek? Ayrıca Ndiaye'yi menajeri mi zehirledi, yoksa mevcut yönetim paraya ihtiyaç duyduğu için o menajere "Bu transferi bitir, 1 milyon Euro al" dedi mi? Bu yazdıklarım 31 Mart'taki Mali Kongre'de gündeme gelecek.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA