Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

İbra resti yanlıştı

Galatasaray'da eski Başkan Adnan Polat'ın idari anlamda ibra edilmemesinden sonra kongrenin yapısında ciddi bir eksen kayması oldu. 23 Mart'ta yapılacak mali kongre öncesi gergin bir ortam var. Fotoğrafa baktığımda, geleneklerin çok dışında çok farklı bir Galatasaray yaşıyoruz. Yönetimi destekleyenler ile muhalefet edenler adeta birbirine düşman gibi bakıyor. Adeta birbirlerine selam vermeye korkuyorlar. Galatasaray'ın Başkanı Mustafa Cengiz'in son divan toplantısında "İdari ibrasızlığın anlamı yok. Mali ibrasızlığı verebilirseniz verin" restini doğru bulmuyorum. Bu restleşme yangına körükle gitmeye benziyor. Adnan Polat'a yapılan ibrasızlık Galatasaray tarihine bence "kara leke" olarak geçti. O gün kongrenin havası, ibra etmeyenlerin vucüt dili çok üzücüydü. O çirkin ibrasızlık öncesi muhalefet Adnan Polat'a, "Seçime git ibra edelim" şartını koydu. Polat da "Ben ibra için seçimi rüşvet vermem" deyip talebi geri çevirdi ve hoş olmayan bir tavırla idari anlamda ibra edilmedi.
Gergin ortama rağmen camiadan Başkan Cengiz'e "Şunu yap ibra edelim" gibi bir baskı yok. Başkan Cengiz'in başarılarını anlatırken "Tarihte ilk kez reel efektif kâr ettik" sözünden sonra ibra restini yapması doğru değildi. Galatasaray'ın sakinliğe, huzura ihtiyacı var. Gerginliği azaltma ve herkesi kucaklama görevi Başkan Mustafa Cengiz'e düşer.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA