Türkiye'nin en iyi haber sitesi
VOLKAN ÜSTÜYILDIZ

Bizim elimizde

Rusya maçının yıldızı Cedi’nin rolünü Melih üstlendi. Furkan ve Sinan da taşın altına elini sokunca kontrolü elimizde tuttuk.

Ahlar vahlar ederek yenildiğimiz Rusya'nın dün Sırbistan'ı da mağlup etmesiyle Büyük Britanya maçı öncesi elimize önemli bir fırsat doğdu ve biz de bunu kaçırmadık.
Rusya maçı gibi tam sahada başlayan savunmamız aynı sertlikte olmasa bile Büyük Britanya'ya yetti. Rakibimiz atletik, iyi hücum eden ama sertliğe gelemeyen bir takım olunca ipleri çabuk elimize aldık. İlk 5 başlayan Melih'in iki üçlüğü, boyalı alanda Semih'e de rahat hareket etme imkanı sağladı. O da 19 sayı ile pota altındaki gücümüz oldu. Kenardan gelen Sinan ve Furkan da toplam 16 sayı ile skora katkı yapınca devre sonunda farkı çift hanelere taşıdık. Britanya iyi atıcılardan kurulu bir takım olduğu için tempoyu onlara bırakmak tehlikeli olabilirdi. İkinci yarının başında Melih'in iki üçlüğü ile buna da izin vermedik. Rusya maçının yıldızı Cedi'nin rolünü dün Melih Mahmutoğlu üstlendi. Furkan ve Sinan da taşın altına elini sokunca kontrolü hep elimizde tuttuk. Ancak dördüncü periyodun başında Semih ve Melih kenardayken tempomuzu kaybettik ve rakibi maçın içine soktuk. Neyse ki Semih ve Melih'in kritik basketleri ve Britanya'nın da hataları ile korkulu rüya görmedik.
Bir günlük aranın ardından yarın Sırbistan ile belki de ikinci turdaki yerimizi belirleyecek bir maç bekliyor bizi. Eğer kazanırsak grubu ilk ikide bitirmek için büyük bir şans elde edebiliriz. Artık her şey bizim elimizde...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA