Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TARIK YILMAZ

Soğuk savaş mı?

Başbakan Erdoğan yıllar önce Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na yaptığı çağrıyı yineledi: "1.3 milyon üyeniz var. Her bir üye 1 kişi alsa işsizlik birkaç puan geriler." Başbakanın hesabı doğru. Ancak TOBB üyelerinin yüzde 60'dan fazlası yanında 2-3 kişi çalıştıran küçük yerler. Yani karın tokluğuna. Başbakan'a dün atv'de bu da soruldu. "Haklısınız rasyonel bir durum olmayabilir ama bunu milli bir konu olarak görüyorum. Ancak bunların (TOBB) talepleri hiç bitmiyor" diyerek sitem etti Başbakan Erdoğan.
Bu arada iş dünyasına bakan muhabirimiz Barış Ergin, TOBB'a bağlı Dış Ekonomik İlişkiler Konseyi'nin (DEİK) bugün yapacağı Lübnan İş Konseyi toplantısına hükümet ve bürokrat kesiminden kimsenin katılmayacağını açıkladı. Şifreler bana 'Hükümet ile TOBB arasında soğuk savaş dönemi başladı' diyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA