Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Pabuç pahalı!

Atalarımız boşuna "İş bilenin kılıç kuşananın" dememişler. Öncelikle Kayseri'de bu modern stadı Türk futboluna kazandıran Büyükşehir Başkanı Mehmet Özhaseki'yi kutluyorum. Ve bu güzelliğin diğer şehirlere örnek olmasını diliyorum. Galatasaray'ın, Anadolu'da ne kadar güçlü bir taraftara sahip olduğu Kayseri'de kanıtlandı. Düşünün Galatasaray Avrupa defterini kapatmış, ligde şampiyonluk yarışından kopmuş ve Digitürk'te 6 maç aynı anda yayınlanıyor. Ama Kayseri ve çevre illerdeki Galatasaraylılar evde oturmak yerine takımlarını desteklemeye koşmuşlar. Anadolu'nun en modern stadının 33 bin kişilik tribünleri dopdoluydu.. UEFA Kupası'na katılmak tehlikeye girince Galatasaraylı futbolcular hemen ciddiyete büründü. Çünkü kaybettiklerinde pabucun ne kadar pahalı olacağını biliyordu.

ARDA OLMAZSA OLMAZ
Arda'nın dönüşü Galatasaray'ın oyun düzenine katkı sağlarken, Lincoln'ü de hayata döndürdü. İstekliydi, topuk paslarıyla tribünlere keyif verdi. Hafta içinde bir açıklama yapan Arda, "Bütün suç bizf utbolcularda" demişti. Arda öncelikle kendisiyle hesaplaşacak. Çünkü Arda'nın Galatasaray için "Olmazsa olmaz" bir oyuncu olduğu Ankaragücü maçında yine ortaya çıktı. Eğer Arda 3 maç ceza almasaydı Galatasaray bugün şampiyonluk yarışının içinde olurdu. Arda'ya önerim; sen hem lider hem de yıldız oyuncusun. Örnek de olmalısın... Arda-Lincoln-Ayhan işbirliği Galatasaray'a hücum zenginliği kazandırdı. İlk 45'te skor 4-0 olurdu. Baros'un penaltıdan attığı golden sonra skorun büyümesini Baros, Barış, Ayhan ve Arda'nın beceriksizliği engelledi. Bu dörtlü karşı karşıya gözü kapalı atacakları golleri kaçırdılar. Oyunun kontrolü hep Galatasaray'ın elindeydi. Özellikle Baros'u indiren Bouzid atıldıktan sonra hücum gücü Galatasaray'a geçti. Ama final paslarında Lincoln, Arda, Barış ve Ayhan isabeti olamayınca gol olacak pozisyonlar heba oldu. Barış çok çalıştı. Hakan kanat ataklarına sık çıktı. Mehmet Topal, savunmaya yardımcı olurken ve topla rakip arasına girerken başarılıydı. Ancak Topal kazandığı topları daha çabuk oyuna sokmak için kendisini geliştirmeli

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA