Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Düşmana gerek yok

Adnan Polat, Galatasaray Başkanı olurken 2 bin 148 üyenin oyunu almıştı. Yani Polat liseli ve liseli olmayanların oylarıyla başkan oldu. Özellikle futbolda başarısız bir dönem sonrasında TFF ile kavgasından 45 gün hak mahrumiyeti cezası alması sonrası bazı muhalifler onu devirmek için düğmeye bastılar. Birçok yerde "Galatasaray tarihinde ceza alan başkan yoktu" diyerek Adnan Polat'ı yıpratmaya, olayı kaşımaya çalışıyorlar. Hatta bununla da kalmıyorlar. Kışın lodosta Kalamış Tesisleri büyük zarar görmüştü. Adnan Polat, bu alanın onarımını sağlamak için bütçede kaynak ayırdı. Bu görevi de Taner Aşkın'a verdi. Kalamış sahilinin bir lodosta tekrar zarar görmemesi için beton direklerle mendirek yapılacak. Böylece üyeler tesislerden faydalanabilecek. Bu işi için onay almak için başvurulan Fenerbahçe Kulübü ve Deniz Kuvvetleri'nden de bir itiraz gelmedi. Ancak, inşaat başladıktan sonra oy potansiyeli yüksek olan Kalamış üyelerinin memnuniyetini dindirmek ve Polat'a karşı kışkırtmak için bir hamle yapıldı. Beş üye İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne "Bu inşaat kaçaktır. Durdurun" diye dilekçe verdi. Galatasaray'ın böyle dostları varken düşmana ihtiyacı yok.
Kulübün ileri gelenleri, konunun kısa vadede liseli-liseli olmayan ayrımını iyice körükleyeceğini ve Galatasaray'ı çok tehlikeli bir yöne sokacağı uyarısında bulunuyorlar. Duayenler bana "Tek Galatasaray var. Galatasaraylılığı ayrımcılığa sokmak yanlıştır" dediler. Aman dikkat!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA