Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Üstünel: Hep Galatasaray'dayım

Haldun Üstünel, genç ve geleceği olan bir yöneticiydi. Galatasaray için gecesini gündüzüne katan, neredeyse 24 saat Galatasaray ile yaşayan bir Galatasaray aşığıydı. Tribünden geldiği için kalbinde bir taraftar kimliğiyle yaşattığı Galatasaray sevgisini kulübe sınırsız olarak verdi. Bir medya mensubu olarak teşekkür etmek için kendisini aradım.
"Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda böyle olması gerekiyordu" diye değerlendirdiği istifası hakkında, "Galatasaray Futbol Şubesi'nde Adnan Polat-Adnan Sezgin ikilisinin alacağı kararlar değil, bir yönetim şeklinin alacağı kararlar olması gerektiğine inanıyordum. Başkan yardımcısı olarak bunlarda imzam olmasını istemedim. Başkan da 'O zaman yönetimden de istifa et!' dedi. Ben de istifa ettim" açıklamasını yaptı.
Üstünel bir noktanın da altını çizdi:
"Yönetim Kurulu'ndan istifa ettim. Galatasaraylılık'tan istifa etmedim. Maçlara elbette gideceğim. Yeni statta locamdan seyredeceğim."
Haldun Üstünel'in istifası sonrası duyguları böyleydi. Büyük bir olgunlukla, "Yönetim kurulu üyeliğim sırasında sizleri üzdüysem, kırdıysam, özür dilerim. Hakkınızı helal edin" dedi. Aynı duygu ve düşüncelerimi kendisine ilettim.
Sevgili Haldun Üstünel'e dört yıl boyunca medyayla ilişkilerinde gösterdiği yakınlık ve sıcaklık için çok teşekkür ediyorum.
Galatasaray yönetimi dışındaki yaşamında ailesine, kendisine sağlıklı günler diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA