Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir anti reklamcılık örneği..

İKİ kat merdiven çıkarken tık nefes olunca, bana gene spor yolları göründü. Gene gidip Figen Hoca'ya teslim oldum, MAC'ta.. Yani Mars Athletic Clup.. Sadece İngilizce bilenleri üye kaydeden fevkalade züppe bir merkez olduklarından zahir..
Figen Hoca da canımı çıkarmaya başlayınca, büyük bir zevkle, merkezin "Fikirler, tavsiyeler" kutusuna bir zarf attım. "Figen Hoca'yı yollayın!."
Anında cevap gelmez mi, "Figen Hoca'yı yollama niyetimiz yok" diye.. Biliyorlar tabii, Figen Hoca giderse peşinden gideceğimi de, mesele o değil..
Mesele, bu şakaya bu kadar çabuk cevap veren kurumun, nerdeyse iki yıldır süren ciddi eleştirime ses çıkarmaması..
MAC'ın tepe yöneticilerinden biri bizim Muzo.. Muzaffer Yıldırım.. Maç gurubunun Cengiz Özdemir'le birlikte iki ezilen Fenerlisinden biri..
Bendeki bitkinliği fark edince, zorla MAC'a götürüp Figen Hoca'ya teslim eden o.. Bomba gibi olunca, ihmal ettik. Gene sürünür olduk. Şimdi gene ayaktayız..
Bu MAC, dünya güzeli bir yer.. Nasıl bir spor tesisi anlatmak güç. Görmek gerek..
Her taraf cıvıl cıvıl.. Dünya güzeli kızlar, en yakışıklı erkekler.. En modern fitness aletleri dolup dolup boşalıyor. Bir yanınızda yüzüyorlar. Öte yanınızda basketbol, ping pong oynayanlar.. Hatta Snow Board pisti bile var, yapay tabii..
Spa'sı, masaj salonları ayrı..
Yani bu kadar neşeli yaşayan bir yer olur.. Dedik ya, görmek gerek.. Nasıl göreceksin?.
Mars'ın sinemaları da var. Milyonla seyircili.. Kanyon, G. Mall her yerde.. İki yıldır bu MAC'ın reklamları oynuyor. İğrenç.. Rakip yapsa, bu kadar kötüsünü yapar.. Reklam, MAC'ın bu havasının "H" sini vermiyor.. Ne veriyor?. Kız Halter Milli Takımı kampından kesitler.. Kan ter içinde bir adaleli vücut, hem de nasıl ağır çalışıyor ki, kaçarsınız.. Sanırsınız en profesyonel jimnastik hane..
Yahu, 2 dakika.. Bir kameraman gönder. Orayı çeksin sadece.. Senaryo falan gereksiz.. Sadece görsün insanlar Kanyon'daki bu cenneti, koşarlar..
Bu reklamı hazırlayanı da, reklam diye iki yıldır, Mars'ın tüm sinemalarında ve tüm filmlerinden önce, seyirciye işkence ederek gösterenleri ibreti alem için falakaya yatırmak gerek..
En başta Muzo'yu tabii.. Ama o zaten her maç günü cezasını fazlasıyla çekiyor!.. Oh oluyor!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA