Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

"Karaktersiz" gazeteciler!..

Gerçek hem de görüntülü kaydıyla ellerinin altındayken, birtakım meslektaşlarımız, asla ağzımdan çıkmamış bir sözcüğü kullandığımı "Tırnak içinde" ifade ederek, beni belirli yerlere hedef gösterdiler.
"Ben bu karakterde birini milli takıma bile çağırmam" dedim. Bu gazeteler, hem de iki defa "Karaktersiz" sözcüğünü kullandığımı iddia ettiler.
Vatan'dan İbrahim Seten aradı önce..
"Hıncal Ağabey biz haberi yapıyoruz, ama etrafta senin 'Karaktersiz' dediğin iddiaları dolaşıyor. Ben yayın bandını çözdürdüm, böyle bir şey yok. Senin sözlerini aynen yayınlıyorum" dedi.
O Vatan hem de birinci sayfadaki anonsta "Karaktersiz" dediğimi yazdı, içerde doğruyu verirken. Hürriyet sözlerimi doğru yayınlarken, Milliyet "Karaktersiz" dediğimi iddia eden, düzenlenmiş sözleri tırnak içinde verdi.
Zaman, Yeni Şafak, Radikal, Akşam, Tercüman, Bugün, Fanatik, hep söylenmemiş, düzmece konuşmayı gene "Tırnak" içinde verdiler ve okurlarına yalan söylediler.
Ben bu karakterde insanları gazeteci yapmam..
Şimdi bu lafımı da tırnak içine alarak bildikleri gibi değiştirsinler. Bu defa hiç itiraz etmem.

***
Milliyet Spor Servisi Şefi Cem Şengül aradı. "Hıncal Ağabey, hem de Milliyet.com kaynağına kurban gidip çok önemli bir yanlış yapmışız. Şahsen ve gazetem adına özür dilerim, yarın düzelteceğiz" dedi. Düzelttiler.
Teşekkür ederim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA