Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sabah'ın ilkeleri!..

EVET Sevgili Yavuz, yanlış anlıyorsun.. Cumartesi yazdıklarımı ele alırken, Âkil Adamımız Yavuz Baydar "Uluç, eğer bu gazetenin yayın ilkelerini gazetenin sahibinin belirleyeceğini ve açıklayacağını kast ediyorsa (Yanlış anlamış olabilirim) yanılıyor" diyor da..
Dikkatli okumamışsın Yavuz..
"Yapılan 'Kraldan fazla kralcılık' mı" diyorum. "Bazıları hiç tanımadıkları, tanışma, konuşma fırsatı bulamadıkları yeni patronları için vehimlere girerek mi bunları yapıyorlar, anlayamıyorum" diyorum.
İşte bunun için "Çalık gazeteye gelsin, hepimizi bir masanın etrafında toplasın ve bana söylediklerini herkese söylesin ki, bu vehimler bitsin, Çalık da hiç hak etmediği ithamlardan ve peşin hükümlerden kurtulsun" diyorum.
Takıldığın cümlenin yapısına da dikkat etsen yeterdi aslında..
"Sabah'ın Temel İlkeleri Çalık'ın ağzından açıklanmalı.."
Bu temel ilkelerin, senin, benim, hatta Genel Yayın Müdürü Ergun'un söylemesiyle, bizzat patron Ahmet Çalık'ın ağzından ifade edilmesi arasındaki etki ve uygulama farkını anlayacak kadar deneyimlisin bu meslekte..
"Sen, ben söylersem, bir kulaklarından girer, ötekinden çıkabilir. Ama onlara ve maaş veren patrondan duyarlarsa, kulaklarına küpe olur" diye düşünüyorum.
Şimdi anlattım artık, sanırım!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA