Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir sahne için..

Bir tek bir sahne için bir film tavsiye edilir mi?.. Edilir.. Tüm romantiklere ediyorum işte.. Son zamanlarda sinemada gördüğüm en güzel "Evlenme teklifi" sahnesi "Erkekler ne söyler, Kadınlar ne anlar/ He is just not that into you" filminde..
Kadın erkek ilişkileri üzerine neşeli bir film izleyecek havadaydım, ağır bir şeyi çekecek değil. Bu yüzden bu filmi seçtim.. Scarlett Johansson'dan, Jennifer Aniston, Drew Barrymore ve daha bir yığın güzele.. Ben Affleck gibi nispeten yenilerden, Kris Kristofferson gibi eskilere, bir yığın yakışıklı.. Senaryonun kaynağı kitabın hoş olduğunu da duymuştum.
Düşündüklerimi aynen buldum.. Sabun köpüğünü doldurmaz aslında.. Ama sıkılmaya da vakit bırakmayan bir komedi.. İzlediklerinizin çoğu bir şekilde başınıza geldiği için onlara da ayrıca gülüyorsunuz..
..Ve de o çok güzel "Teklif" sahnesi de aklınızda kalarak salondan çıkıyorsunuz.
Özellikle genç kızlar bayılacaklar bu sahneye..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA