Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Biletix!..

FAZIL Say ve Arkadaşları cumartesi gecesi Lütfi Kırdar'da Çağdaş Yaşamı Destekleme yararına, hiç ücret almadan bir konser verdiler. Bilet 125 lira.. 125 lira, derneğin okuttuğu bir öğrencinin bir aylık bursu.
Ben iki bilet aldırdım, davetli olmama rağmen, kendim ve konuğum için.. O muhteşem yapıda benim de iki tuğlam olsun diye.. Nebil organize etti bilet işini ve "Benden olsun ağbi" dedi. Zorla verdim parayı.. O bilet parasının anlamı var çünkü.. Bu arada e-mailler geldi. Biletix, biletleri 140 liradan satıyormuş. 125 Çağdaş Yaşam'a.. 15 cebe.. Komisyon.. Bir kutsal yardımdan komisyon!..
Çağdaş Yaşam'a sanatçılar destek.. Bilet alan vatandaş destek.. Elini kolunu sallayarak girebilecek gazeteciler destek ama Biletix değil.. Onlar patronlarının, holdinglerinin her fırsatta daha fazla kazanmasına hizmet peşindeler.
Ne diyeyim ki!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA