Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yeni hükümet!..

GÜNLERDİR okuyor ve dinliyorum.. Yeni hükümette Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ağırlığının hissedildiğinde pek çok yorumcu müttefik..
Gül'ün yıldızını, AKP'nin yerel seçimdeki gerilemesi mi parlattı, yoksa Amerika'dan gelen destek mi, yoksa ikisi birden mi, yakında daha net anlarız..
Bir ihtimal daha var.. Saadet Partisi'nden gelen uyarı..
CHP ve MHP'den korkmayan AKP'yi, Saadet sarsabileceğini gösterdi. Çünkü ayni tabandan besleniyorlar.. Yeni kabinede bu tabana verilen ağırlık açık.. Bu da Gül'ün elini güçlendiriyor..
Gelecek, AKP ve Recep Tayyip Erdoğan açısından ilginç günlere gebe..
Kişisel yorumlarım mı?.
Kabinede "Arkadaşım" diyebileceğim bir tek kişi vardı.. Adalet Bakanı M. Ali Şahin.. Gitti.. Üzüldüm..
Ertuğrul Günay'ın kalmasına sevindim.. Zaman zaman ters düştüğümüz de oldu ama Günay'ın çok iyi işler yaptığını ve yapacağını da biliyorum..
Bülent Arınç AKP'nin en saygı duyduğum isimlerinden, bana en ters fikirlerine rağmen. Çünkü dobra.. Çünkü açık ve çünkü takiyyeci değil. Ne düşünüyorsa onu konuşuyor. Kabineye girmesi, Recep Tayyip Erdoğan'ın "Tek adamlığı"nı, Gül'den fazla sarsar..
Bence yeni hükümetin en önemli görünümü bu..
Gerek AKP, gerek devlette Tek Adam devri bitiyor!..
Darısı CHP'nin başına..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA