Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ayıp!..

DÜNYANIN en kötü işletmeciliğini yaparak, santimetrekaresi karaborsa City's'i batırdılar biliyorsunuz.. Kaçan kaçana. Bütün dükkânlar boşalıyor. Sahipler de ayrılanların canına okuyorlar, sözleşmelerdeki tüm maddeleri, haklı, haksız işleterek..
Şimdi tavşanın suyunun suyunu çıkarmakta pek mahir bu işadamları (!) yılbaşı öncesi Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesine bir proje önermiş ve Yılbaşı Ağaçları tasarımları istemiş. Bu tasarımlar açık arttırma ile satılacak ve geliri belli yardım kurumlarına bağışlanacakmış. Akademi, bir hafta gibi kısa zaman olmasına rağmen, geceli gündüzlü çalışma ile tasarımları hazırlamış. Ondan sonra City's'cileri koydunsa bul.. Projeyle ilgili hiçbir çalışma yapmadıkları gibi, sanatçıların "Bari emeklerimizi geri verin" talepleri de havada kalmış. Tasarımları da iade etmemişler..
City's niye battı, hâlâ merak eden var mı?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA