Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Vurun Arda'ya, hiç genç olmamışlar..

Arda'yı linç gayretleri spor sayfalarından taştı, ön sayfalara ulaştı.. Genç adamın yaptığı her şey izleniyor ve mümkün olan en yıpratıcı haberler yapılıyor.. Sonra da bu haberlere dayalı yığınla yorum.. Ama yönlendirici değil, çıldırtıcı.. Yani böyle bir saldırı salvosu karşısında insan ya futbolu bırakır, ya da bu ülkeden kaçar..
İş bu noktaya gelince Arda'nın günahını düşünüyorum..
Bir değil, iki affedilme günahı var..
Birincisi genç olmak..
İkincisi Galatasaraylı olmak..
Genç olmak genel günah.. Yaşlılar sanki kendileri hiç genç olmamış gibi saldırıyorlar.. O yaştakilere neden "Delikanlı" dendiğini hiç düşünmeden.. Genç adam hele biraz popülerse, iyi para kazanıyorsa, sağlıklı ve çekiciyse, işin işine fena halde gıpta ve kıskançlık da giriyor.. İş "Vurun abalıya"ya dönüyor..
Galatasaraylı olmak, hemen tamamı Fenerbahçe kontrolündeki spor sayfaları için özellikle en ağır suç..
Adamlar yıllarca Hagi'den çektiler.. Şimdi bir yerli Hagi geliyor.. Üstelik genç. En az 15 yıl Galatasaray'a liderlik edebilir.. O zaman yılanın başı daha küçükken ezilmeli..
Herhangi bir Fenerli futbolcu hakkında bu kadar yoğun ve bu kadar sert bir kampanya hatırlıyor musunuz, medya tarihimizde?..
Günümüze bakın.. Bir Emre'ye bakın.. Bir Arda'ya.. Neler yapıyorlar?.. Tepki?.. Arda idam.. Emre?.. Dostlar alışverişte görsün kabilinden iki satır, o kadar..
Arda'yı en çok uyaranlardan biriyim.. Bir tek amacım var.. Onu kazanmak.. Türk futboluna kazandırmak.. Türkiye'ye kazandırmak.. Futbolun en büyük tanıtım aracı olduğu günümüzde bir Türk futbol yıldızı, milyar dolarlık tanıtım demek..
İzlenimim..
Arda, uyarıları dikkate alıyor.. Son haftalarda gözle görülecek kadar önemli gelişmeler gösterdi, kimse üzerinde durmadı. Fener maçında çocuğu nasıl çıldırttılar gördük.. O çılgınlığın baş aktörlerinden Emre ceza bile almazken, Arda'nın canına hem medya okudu, hem de federasyon ve kurulları..
Fırsat bu fırsat ya..
Delikanlı adam bu havadan kurtulmak, kafasını dinlemek için Paris'e gidiyor.. Vay efendim striptiz kulübüne gitmiş?.. Nereye gidecekti?.. Ben de gençlik günlerimde Paris'e gittiğimde, ilk gittiğim yer Pigalle olurdu.. Striptiz izlemek için.. Ne var?.. Tişörtünde tabanca varmış.. Siz tişörtçülere gittiniz mi, hele Paris'te.. Neler neler var o tişörtlerde hele de gençler için..
Kulüpleri yönetenler bellerindeki tabancalarla localara, Şeref Tribünlerine girmeyi marifet sayarlar, kimse "Gık" demez.. Arda'nın tişörtünde tabanca varmış.. Hadi ordan!..
Galatasaray Kulübü'nün Arda'ya sahiplenmesi lazım.. Lafla değil.. Eylemle..
Göstererek, kanıtlayarak..
Arda, gelecekteki Galatasaray'ın lideri, hazinesi, en değerli varlığı olacaktır..
O bilinçle, o ihtimamla sakınılmalı bu saldırganlardan..
Gerekirse profesyonel bir yardımcı, bu saldırıların onda kalıcı yaralar bırakmasını önleyecek bir uzman görevlendirerek, sahiplenilmeli..
Bu ülkede Ardalar domates tarlasında yetişmiyor.. Ulusal değerlerimizin kıymetini bilelim, lütfen..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA