Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hadise yaratan elbise..

Yani bu defa "Hıncal herkesin tersini söyler" diyenler haklı galiba.. Ama kabahat bende değil.. Herkes nasıl birleşmiş bu konuda onu anlamadım.. Bildiğim inandığım, "Bir yanlış 500 kişi söylese de yanlıştır.." Yani ben kaç kişinin benim düşündüklerimin tam tersine düşündüğüne bakmam ve sayının çokluğundan etkilenmem..
Konu Hadise'nin hadise yaratan kıyafeti..
Kıyamet kopuyor. Gazete manşetlerinden köşe yazarlarına.. Haberlerde yığınla tasarımcının görüşü de var.. Yani uzman.. Uzman ama taraf.. Bu yüzden onların dediklerine pek bakmıyorum kusura bakmasınlar.. Ben bugüne dek, bir başkasının diktiğini öven, beğenen terzi görmedim..
Anlamadığım tarafsız olması gereken köşe yazarları..
Efendim "Dansöz" kıyafetine benziyormuş..
Yok yahu?..
Peki söylediği şarkı "Düm tek" ne?. Oriental dans ritmi değil mi?. O şarkıyı söylerken, dansçılarıyla beraber resmen, alenen göbek atmıyorlar mı?.
Yani oriental müziği ve dansı kullanmak serbest.. Bu müziğe ve koreografiye uygun "Stilize" bir dans kıyafeti giymek ayıp..
Neden?..,
Shakira'nın tüm kılıkları dans kılığı değil mi?. Disko dansı olunca alkış, oriental dans olunca "Tu kaka!.."
Bu nasıl bir aşağılık kompleksidir?.
Oriental danstan utanıyor muyuz?.
Bir zamanlar TRT, sadece yılbaşında izin veriyor diye kıyamet koparırdık hani.. O günler geride kaldı sanıyorduk..
Efendim yırtık kotla çıksa daha iyiymiş.. Sokak kılığı ile milyonların izleyeceği bir uluslararası şova çıkacak yani Hadise, o zaman iyi olacak.. Hadi ordan..
Şimdi bakın..
Hadise'yi Güzellik Yarışması'nda gördüm. Fevkalade kilo almış. Bacaklarının üst kısmı fevkalade kalınlaşmış. Bu bacaklarla mini giymiş ve felaket olmuştu.
Oysa Hadise'nin sesi ve şarkısından da öte yanı, dişiliği.. Özellikle sahnede çok seksi. Bir TV şovunda, hele halka açık yarışmada bunun önemi büyük..
Öyle bir kıyafet yapacaksın ki, bir yanda kusuru örtecek, öte yanda seksiliği öne çıkaracak.. Nasıl?.. İşte böyle..
Hem yere kadar uzun.. Hem de nasıl dişi bir dekolte..
Çözüm işte budur..
Kırmızı, bizim rengimiz.. Türkün rengi.. Ve de sahnede en seksi, en ateşli renk.. Ona itirazı hele hiç kabul etmem..
Hadise, güzellik yarışmasındakinden çok daha seksi, çok daha dişi ve çok daha güzeldi. Doğru, akılcı, şarkısına ve şovuna uygun kıyafet seçtiği/seçildiği için.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA