Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Heykel yapılacak!..

Sabah erkenden telefonum çaldı. Arayan İsmail Ünal.. Beşiktaş Belediye Başkanı.. "O zaman beceremedik, ama yapacağım.. Leyla Gencer'in heykelini dikeceğiz" dedi..
İsmail Ünal sanata çok eğilen, çok destekleyen bir başkan. Heykele ayrı ağırlık veriyor ve ilçemizi heykellerle donatıyor. Bu yüzden, dün sabah köşemde yer alan Huşber Akyürek'in mektubu üzerine, beni hemen arayacağını adım gibi biliyordum.
Boğazın Kızı, küllerinin döküldüğü Boğaz'ın kıyısında ölümsüzlüğünü sürdürecek. Gelişmeleri yakından izleyeceğim ve sizlere nakledeceğim..

***

Bu arada.. Dün anlatmıştım Ardan'ın (Özmenoğlu) Memelerini.. İleyda Sanat Galerisi'nde son gün izlemiş ve "Sizin görme şansınız kalmadı" demiştim. Meğer kalmış. İnci (Aksoy) telefon etti.. "Ben çektirdim ve yayına koydum, isteyen orda bulabilir" dedi..
Orda dediği, bu ülkenin ilk ve tek sanal sanat televizyonu.. Tıklayın ve Ardan'ın Memelerini görün.
www.ekavart.tv

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA