Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Domuz gribi kime hizmet ediyor!..

YANGINA körükle gitmeye, reyting ve tiraj için, zerre sorumsuzluk duymadan panik yaratmaya uğraşan medyaya ve televizyonlara bakmayın..
Domuz gribi diye dehşete düşmenin alemi yok.. Dünya ne grip salgınları gördü.. Domuz gribi bunlar arasında onuncu bile olmaz.. Kıyamet kopuyor.. Oysa dünya çapında hastalığa yakalananların sayısı on bin değil.. Ölen sayısı 100 olmadı..
O zaman kıyamet niye kopuyor?.
Bu laf çıktığından beri, dünya üzerinde kaç milyar dolarlık grip ilacı satıldığını tahmin edebiliyor musunuz?. Fabrikalar ilaç yetiştiremiyorlar..
Anladınız mı?.
Dehşet haberlerini bol bol okuyorsunuz.. Peki Arjantin hükümetinin "Domuz gribinin iddia edildiği kadar tehlikeli olmadığı ortaya çıkmıştır" diyerek, salgının başladığı Meksika'ya yasaklanan uçak seferlerine yeniden izin verdiğini duydunuz mu?. Bu haberi size ulaştırdılar mı?.
Domuz gribi, satış sağladı, reyting sağladı, reklam sağladı. Yani eczacılara ve medya patronlarına büyük ekonomik katkılar yaptı. Medya ve eczaneler Domuz Gribi satıyorlar..
Gelelim gerçeğe.. Grip salgınları, çıktıklarında değil, ikinci defa patlak verdiklerinde tehlikeli oluyorlar. İlk salgın ile ikinci, asıl tehlikeli salgın arasındaki süre en az altı ay..
Şu anda belirlenen Domuz gribi virüsü ile aşı yapmak için gereken süre ise 4 ay.. Şimdi bu yarış var.. Merak etmeyin, yarışı virüs değil, insan kazanacak..
Size tavsiye edilen önlemleri alın.. Ama sakın paniğe, dehşete kapılmayın..
İşe yaramaz ama gene de söyleyeyim. Benim sorumsuz medyam da, bu ekonomik kriz içindeki ülkem de tam da turizm sezonu başlarken, yüzbinlerce insanı aç bırakabilecek abartılı panik haberlerinden kaçınsın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA