Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Mesajlar nerde?..

Televizyonları izledim. Gazeteleri karıştırdım. Rastlamadım. Bu yüzden soruyorum..
Cumhurbaşkanlığı, Meclis Başkanlığı, Başbakanlık, Milli Eğitim Bakanlığı, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı basın bürolarına soruyorum. Varsa lütfen çok acil bana yollasınlar, hemen köşemde aynen yayınlayacağım.
Türkan Saylan'ın ölümü üzerine..
Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı, Başbakan, Milli Eğitim Bakanı ve Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı mesaj yayınlamışlar mıdır?. Aileye taziyetlerini bildirmişler midir?. Cenazeye katılmayı düşünmüşler midir?. Çelenk yollamışlar mıdır?.
Bu makamların, bugüne dek bu dediklerimi hem de kimler için yaptıklarını hep biliyorum bir. Bundan sonra dikkatle izleyeceğim, iki..
Bir ömür boyu Cüzzam gibi bir hastalıkla, dünya çapında savaşan, okuma imkânı bulamayan genç kızların eğitimi için öne atılıp, bugün 36 bin öğrenciye burs ve okuma imkânı sağlayan bir muhteşem insanın görmezden gelinmesi, yok sayılması mümkün değil.
O yüzden, gözümden kaçtığını düşünüyor ve açıkça soruyorum, Sayın basın müşavirleri.. Lütfen acil cevap..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA